Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

een onverwachte verrassing.

een onverwachte verrassing, stond mij en mijn moeder te verwachten. we wisten dat mijn zus in verwachting was van haar vierde kindje. paar dagen terug had zij een afspraak staan bij het echo centrum. zij bracht haar drie kinderen bij ons en vol spanning zaten wij met z'n alle te wachten totdat ze terug kwam.

me zus kwam en ging eerst even zitten ze was vermoeit door het fietsen en moest even bijkomen ook van alles wat ze te horen kreeg.

nadat mijn zus eenmaal was bijgekomen liet ze ons de echo zien, en kwam er nog niks bij ons binnen. toen mijn moeder eerst de echo zag , zag ik alleen de achterkant en vroeg aan mij zus of er iets mis was met haar baarmoeder omdat de echo er zo raar uit zag. ze schudde nee met haar hoofd en stak twee vingers op. na dat mmijn moeder nog niet zag hoe of wat gaf mijn zus een hind en stellde voor om haar bril even op te zetten en nog kwam er niks door. mijn zus der man gaf de andere echo en de tranen sprongen bij iedereen over hun wangen. mijn zus inverwachting van een tweeling wouw dat kwam zeker heel onverwachts aan. ze vertellde dat de vrouw die de echo deed het niet goed kon zien en zij ik kijk even vaginaal om te kijken of ik jullie kindjes goed in beeld krijg. mijn zus schrok en vroeg hoe bedoel je twee kindjes ? en kreeg het antwoord je bent in blijde verwachting van een tweeling.

ik ben zo blij voor haar dat ik dit gewoon even met jullie moest delen.

10 jaar geleden

een zorg dat zal er zeker zijn. gelukkig heb ik maar 1kindje waar ik al me handen aan vol heb. het word een groot gezin en we zullen zien hoe het gaat lopen ze zal wel genoeg hulp hebben de komende weken als de kindjes erzijn. toch zal ik zelf nooit voor 5 kinderen kiezen.

10 jaar geleden

hallo allemaal ik als moeder en oma van 6kleinkinderen al ben ik ook wel even geschroken nu komt er 2kleinkinderen bij dat zal de eerste tweeling zijn maar ja dat komt ook wel weer goed maar erg druk het is wel een beetje aan passen voor me dochter in haar huis gr

10 jaar geleden

Een hele verrassende verrassing die je vooral niet ziet aankomen als er al 3 koters zijn! Toch begrijp ik ook jou kijk erop erg goed en denk dat dit ook wel een beetje een zorg is?

10 jaar geleden

wouw dat zijn er straks 5 die rondrennen door het huis, leuk met een uitdaging! gefeliciteerd super leuk