Snap
  • Zwanger
  • kinderkamer
  • babykamer
  • derdetrimester
  • uitgerekend
  • tweedezwangerschap

Een beetje laat met het creëren van de babykamer

Eindelijk klaar met 39+4 😅

Morgen ben ik uitgerekend van ons tweede wondertje, onze zoon Oliver krijgt een zusje!

Haar kamertje hebben we echt letterlijk pas 2 dagen af, net op tijd zullen we maar zeggen..

Bij onze zoon was ik eigenlijk voordat mijn verlof in ging (met 36 weken) al klaar met alles. We hadden alles in huis, het kamertje was af, het papierwerk was geregeld of lag klaar en de vluchttas stond me al een tijdje aan te kijken.

Bij deze zwangerschap ben ik dus pas klaar net voor mijn uitgerekende datum. Aan de ene kant waarschijnlijk omdat we het gross al in huis hebben en ik inmiddels een beetje weet wat ons te wachten staat. Aan de andere kant ook omdat deze zwangerschap niet zo soepel verloopt als die van mijn zoontje, ik heb de laatste tijd nogal last van de bekende zwangerschapskwaaltjes.

Dus ik ging "to do" lijsten maken, in de hoop dat het afvinken me wat rust zou geven. Als eerst wilde ik de nieuwe kamer van Oliver af hebben. Ik wist dat het me een goed gevoel zou geven als ik wist dat we voor hem in ieder geval een plekje gecreëerd zouden hebben waar hij lekker kan spelen of zich terug kan trekken. Ik vermoed namelijk dat het vast even wennen kan zijn voor een mannetje van 2 wanneer er een gezinslid bij komt.

Maar.. mijn hoofd draaide overuren, ik was met alles tegelijk bezig en bedacht allerlei nieuwe dingen wat ik wilde doen, wat ik wilde maken of wat ik niet mocht vergeten. I blame the hormones🙈🤰🏻. Ik was totaal niet zo rustig als bij mijn 1e zwangerschap, ik was nu eerder een ongecontroleerde wervelwind die zich door het huis waande.

Eindelijk, in mijn 38e zwangerschapsweek, was het kamertje van Oliver af. 

Maarja, toen de babykamer nog. Dus even een weekje gebikkeld en gelukkig kan ik zeggen dat de babykamer af is. Sterker nog, al mijn lijstjes zijn af!

Nu kan ik heerlijk met rust in mijn hoofd, bevallen van onze kleine meid. (Blijf je niet te lang zitten schat? Ik ben veel te nieuwsgierig naar je!)

Wanneer hadden jullie alles af? En waren jullie op het laatst juist rustig of ook bezig als een kip zonder kop?😅😉

Snap