Snap
  • Zwanger

Een afspraak bij de verloskundige

Als je een miskraam gehad heb wil je zsm een echo....aanvankelijk staat er een afspraak in het ziekenhuis gepland...maar....

ik heb mezelf erop betrapt dat ik de eerste dag van  mijn menstruatie vervroegd heb,zodat ik eerder een echo kan krijgen...na een miskraam,ben ik zo onzeker dat ik gewoon heel snel een echo wil,zodat ik enigzins gerustgesteld word. De afspraak in het ziekenhuis stond aanvankelijk gepland om het medische traject verder te bespreken...nu hoop ik eerder een afspraak te kunnen krijgen bij een verloskundige... is dit raar?!

7 jaar geleden

Ja duidelijkheid is idd het belangrijkste... Ik moet zeggen dat ik steeds meer last van kwaaltjes krijg,dus mijn zwangerschap wordt wel steeds meer bevestigd. Ik denk dat ik morgen gebelde wordt door de vk voor het maken van een afspraak...

7 jaar geleden

Waarom zou dit raar zijn? Zelf is het me gelukt om, in overleg met de gynaecologe en de vk toch bij de vk onder controle te mogen blijven mits ik extra echo's liet maken in het zkh. Hoop dat t jou ook lukt! Duidelijk zijn wat je wil, dat werkt!