Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Een aangespoelde walrus en een dikke toeter

Daar hang je dan, voorover gebogen met je dikke toeter, bijna niet meer in staat om overeind te komen.

Ik zit nu met mijn toeter op de bank. Aan de ene kant ben ik er al helemaal klaar voor. Het is nog veel te vroeg, maar de kleine mag (beter van niet) wel komen. Mooi tegenstrijdig he?!! Ik heb erg veel zin om haar te zien en lekker te knuffelen, maar ik ben vooral ook klaar met die dikke buik. Vandaag merkte ik zelfs dat bukken lastig wordt.

Hang ik daar voorover gebogen, probeer ik een aardappeltje op te rapen, dat mijn dreumes lekker recalcitrant van zijn bord heeft geworpen. O, jee, ik denk dat ik voorover kukel. Oke, ik schommel weer langzaam terug. Ik sta nog! Niks aan de hand, ik sta nog, het aardappeltje net tussen mijn vingertoppen. Die heb ik te pakken, no worries, het gaat goed!

Dit is het moment waarop ik denk, ja ik ben hoogzwanger. Wanneer ben je hoogzwanger? Nou als je als een soort kantelpoppetje heen en weer schommelt. Ik heb eigenlijk wat contragewicht nodig. Een rugzak met 10 kg bakstenen op mijn rug of zo, zodat ik rechtop blijf. Al geloof ik dat ik wel genoeg meesjouw.

Dinsdag ben ik 33 weken zwanger. Het is komende week tevens de laatste week dat ik werk. Dan begint mijn verlof, maar ben ik nog niet klaar. We gaan nog even verhuizen, ergens eind september begin oktober. Naar een nieuwbouwhuis waarin nog een hele hoop mag gebeuren.

De afgelopen weken heb ik altijd gedacht dat ik nog wel enigszins van betekenis kon zijn tijdens de verhuizing, al ik het maar wat doosjes uitpakken. Inmiddels begin ik daar ernstig aan te twijfelen. Want ik denk dat ze mij met een heftruck het huis in gaan tillen en dat ik af en toe heen en weer gerold wordt om niet in de weg te liggen.

Voel jij je ook zo, of ben ik de enige zwangere die zich momenteel als een walrus op het droge voelt?

8 jaar geleden

Ten eerste wat ben je prachtig zwanger! Zelf nog niet "hoog" zwanger maar herken je gevoel! Bij de vorige kon in niet meer mezelf sokken aantrekken! Ik zat op het bed en tuimelde gewoon naar links of naar echts als ik een sok over me voet wou schieten!

8 jaar geleden

Haha je ziet er fantastisch uit ! Maar toch heel herkenbaar, ik ben zelf zwanger van de eerste nu 35 weken. Ik ben maar 6 kilo aangekomen maar zelfs ik voel me een walrus. Vandaag was het toppunt dat ik Door mijn man in een rolstoel werd rondgezeuld Door de efteling omdat ik de rest niet fatsoenlijk kon bijhouden met mijn gewaggel. Maar stiekem van genieten het is zo voorbij en ren je weer de benen onder je lijf vandaan !

8 jaar geleden

Ten eerste ben je prachtig zwanger! maar het lijkt me inderdaad wel heel vervelend als je buik je in de weg gaat zitten... Zelf kon ik met 38 weken nog mijn eigen nagels lakken, dus kan me er zelf geen voorstelling van maken... Probeer toch nog even te genieten, want je gaat die buik en het bewegen echt nog missen... Heel veel succes met de laatste weken

8 jaar geleden

Haha herkenbaar. Ik voel me ook een walrus. Ik ben 37 weken zwanger. Deze buik is ook dikker dan dan eerste. Toch krijg ik complimenten dat ik een mooie buik heb. Dat maakt het een beetje goed. Ik moet altijd even opgang komen met opstaan en lopen. Als ik eenmaal loop lijkt het dat ik minder waggel. Maar jij hebt een mooie buik hoor.je ziet alleen een buik. Succes met alles.