Snap
  • Zwanger
  • zomer
  • Zwangerschapsdiabetes
  • 2ekindje

Een 2e zwangerschap met een baby op je buik.

Binnen een jaar weer zwanger

Het was in het begin nog goed te doen omdat Jayden nog veel sliep en ik dus ook kon rusten. Naarmate hij ouder en zwaarder werd, was ik ook een stuk zwaarder en had al snel een grote ronde buik. Ook deze zwangerschap moest ik de suiker test doen met dat overheerlijke suiker drankje 🤢. Deze keer werd ik gelijk gebeld en bleek ik zwangerschapsdiabetes te hebben. Neeee nu mag ik niet meer eten waar ik zin in heb. Want dat doe ik graag als ik zwanger ben. (Ook als ik dat niet ben.😬) Ik was bij Jayden 18 kilo aangekomen. Dat was niet erg want ik ben altijd heel erg dun geweest een beetje vet kon ik wel gebruiken. Maar dit moest nu niet weer gebeuren dus misschien maar goed ook dat ik op moest gaan letten.

Ik had de suiker aardig onder controle. Elke keer vinger prikken thuis en bijhouden in een dagboekje en dat stuurde ik dan elke week door naar het ziekenhuis. Ik liep vanaf toen ook niet meer bij mijn verloskundige maar bij de gynaecoloog. En daar baalde ik heel erg van. Dat gaf mij echt kracht om er voor te gaan zodat ik weer terug mocht. En jaaaa hoor ik kreeg het onder controle en mocht terug naar mijn eigen verloskundige. 🥰

In juni 2019 toen ik dus 6 maanden zwanger was. Zijn we met mijn ouders naar Ibiza geweest. ☀️🌴 Jayden zijn eerste vliegvakantie wat was dat genieten nog even vlak voor de bevalling. Zo blij dat mijn ouders mee waren.

Al snel kreeg ik deze zwangerschap pijn in mijn onderrug. Ik heb een hele lieve vriendin die fysio is en toevalling ook mijn buurvrouw. (Nu nog 🥺.) Zij kwam mij dagelijks behandelen. Ben haar nog altijd dankbaar hiervoor en alles wat ze voor ons gedaan heeft en nog doet. 🌸

Ik was deze keer tegelijk zwanger met mijn andere vriendinnetje wat was dat bijzonder we scheelde 10 weken. Leek veel maar ook weer zo weinig. 🤰🏻🤰🏼

Uiteindelijk heb ik zoveel hulp en liefde gekregen en hele dikke voeten. 😂 Maar ik heb het overleefd in weer zo'n hete zomer. En netjes met 40 weken is Liam geboren om 02:07 na een bevalling van 32 uur want meneer lag als sterrenkijker.

De volgende keer zal ik de hele bevalling vertellen.

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap