Snap
  • Zwanger
  • tweeling
  • echo
  • eerste
  • tweelingmama
  • twins
  • #wens

Droomtweeling wordt werkelijkheid

Wat als je altijd hebt geroepen dat je later geen miljonair of iets wilt worden maar graag een tweeling zou willen krijgen en dit nog werkelijk wordt ook?

Voor veel tweelingmoeders, en vaders misschien nog wel meer, was de eerste echo waarop ze twee kindjes zagen misschien wel een grote shock. Voor mij daarin tegen niet, dit was altijd al mijn grootste droom geweest, wat iedereen in mijn omgeving ook wist.

Toen ik net een positieve zwangerschapstest had gehad zei ik tegen mijn vriend ja ik en de baby's dit.. en Ik en de baby's dat.. Niet omdat ik wist dat het er twee waren maar puur omdat ik het zo graag wilde, waarop mijn vriend steeds zei: 'laten we nou maar eerst zien of alles goed zit'.

De dagen kropen voorbij tot de eerste echo. Op mijn verjaardag nog voor iedereen verborgen moeten houden dat ik zwanger was. Maar de week na mijn verjaardag was het zover, de dag van de eerste echo.

Wij zaten in de kamer bij de verloskundige en ik was zo benieuwd naar de eerste echo, het leek wel uren te duren voordat het intakegesprek erop zat, maar eindelijk was het zover. Ik mocht op het bed gaan zitten. Ze deed de gel op mijn buik en al meteen zagen wij het en zij ook. Ze zei wow zagen jullie dat, waarop wij beide meteen Ja het zijn er 2 riepen! Op dat moment ging ze nog kijken of beide hartjes klopte en dit was het geval. Toen rolde er toch wel een paar tranen over mijn wangen, wow wij krijgen gewoon een tweeling. Toen wij de praktijk uitliep gaf mijn vriend mij een dikke zoen en zei dit is echt bizar he!

Na de eerste echo heb ik nog heel even in twijfel gezeten of het er geen drie waren, maar het bleek te gaan om een dooier/voedingszak.

4 jaar geleden

Weet je mijn reactie nog 5 maanden terug ? Het zijn er twee !!!!!

4 jaar geleden

Ahhh leuk haha nou blijven roepen wie weet hihi

4 jaar geleden

Ooo jaaa hier ook een tweeling roepende ?.. Wie weet wat de toekomst brengt, ik blijf hard roepen ?

4 jaar geleden

Met onze lieve Babs. Maar stiekem ook met papa en haar grote puberzus: driedubbel gezinsplezier!