Snap
  • Zwanger

Droomkindjes willen weten!

Willen weten . Zoveel vragen. Vanuit welke kern beginnen. Ik weet jij kind , voor mij een nieuwe kern door alles gevoed. Hoe bouw ik jou?

Wist ik het maar. Wat te weten, vooral de juiste kern van het weten. Die is ergens anders komen te liggen van waar waar, van waarheid hoort te zijn en te zeggen. De ogen van een kind zeggen alles. Als snel komt het alles vragen. Hoe kan ik een antwoord geven als we de kern van de vraag kwijt aan het raken zijn. Dat staat wel overal geschreven . Het staat geschreven in berichten over aarde ,water ,lucht en het daaraan verwante leven ...flip met met uitsterven bedreigd. Niemand wil het horen. Heeft al te veel geluisterd. De eigen ziel gehoord. Die daar gevonden , verkocht in een economie van veel te hard werken en zo je best doen. Meer hadden we niet kunnen doen. Echter wel anders. Anders kiezen. Met babystapjes...wankelend op weg richting een lieve toekomst. Vol educatie ,hulp ,zorg en opbouwende kritiek.

9 jaar geleden

Lief van je, ik voelde me een beetje onzeker of het niet een te aparte manier van schrijven zou zijn om zo te lezen. Zeker als zo een blog terecht komt in het bestaan van de drukke moeder. Het is niet helemaal hapklaar of fastfood. Het vraagt net iets meer. Zeker ook om het te verteren.Dankje dat je dat waardeert! Liefs nataschja

9 jaar geleden

Mooi geschreven..