Snap
  • Zwanger

droomkinderen en uitslapen

Hoe krijg je het voorelkaar als je nachtmens bent om je kinderen op school te brengen zonder je gezond verstand te verliezen.

Ik ben recenteluk veel om 6 uur opgestaan. Ik ben gesloopt ,voel me 15 jaar ouder en veel inteligenter word ik er ook niet van. Als ik om 9 uur opsta gaat alles perfect. Ga ik rustig tot 2 a 3 uur snachts nog van alles doen. Zijn er mensen die ook pas om 16 uur klaarwakker worden en beter rond deze tijden functioneren? Hoe doe je dat dan met kinderen? School is verplicht. Noodzakeluk en je kunt er niets missen. Ik denk alleen dat het mij niet gaat lukken om mijn misschien ooit kinderen daar af te leveren. Of als t wel lukt dat ze dan hun moeder kwijt zijn. Ben echt niet te genieten in zo een ritme. Wie ook en hoe doe je dat?!