Snap
  • Zwanger

Doorslapen + bultjes

We zijn een maand verder, Luuk lijkt een ritme te ontwikkelen en Jasper is niet helemaal lekker.

Luuk heeft een nacht doorgeslapen! De afgelopen 3 dagen komen we steeds uit op 6 voedingen per 24 uur en gisteravond had hij om 22.30 de laatste en kwam hij vanmorgen  pas weer om 7.15! Wat een cadeautje! Wel een beetje gek dat je van een onderbroken nacht heel moe wordt en van een nacht door slapen niet ineens veel uitgeruster bent. De voedingen gaan in ieder geval erg goed. Van de week een erg pijnlijk gevoel in een borst gehad maar dat trok na wat massage en 2 nachten slapen eigenlijk vanzelf weer weg. Gelukkig dus niet op een ontsteking afgestevend.  

Vandaag zijn we met het hete weer even de stad in geweest. Er was een evenement en we hebben gezellig even rondgewandeld. Alleen Jasper leek niet echt energie te hebben. In combinatie met de bultjes in het luier gebied vraag ik me af wat hij heeft. Het lijkt toch geen luieruitslag te zijn, ook nu er ook bultjes op z'n knieën en knieholten zitten. Geen koorts volgens mij. Dus nu maar rustig aan thuis rond hangen. Terwijl papa in deze hitte naar de voetbal is. 

7 jaar geleden

Ik vraag me af of het waterpokken kunnen zijn. Vermoed toch ook verhoging nu. Hij heeft helaas een thermometer traumaatje..dus dat stel ik nog even uit.

7 jaar geleden

Warmte uitslag? Of baby acne?