Snap

Doe je met me mee ?? Ik heb ze eindelijk binnen :D

Ik ben nu 5 weken zwanger en heb ze eindelijk binnen dit moet je doen :)

Hey ik ben nu 5 weken zwanger en heb vandaag eindelijk mijn blauwe flessen binnen gekregen...

Blauwe flessen? Jaaa door deze flessen zorg jij dat vrouwen die veel moeite hebben zwanger te worden een grotere kans krijgen op zwanger worden dn het enigste wat je hoeft te doen is urine opvangen en door het hormoon kunnen hun medicatie maken voor vrouwen die dit echt nodig hebben !! Je kan je aanmelden bij moeders voor moeders en natuurlijk is dit gratis maar je krijgt ook nog eens een kadootje namelijk een mooi tasje met daarin het zachtste dekentje die je ooit gevoelt hebt ! Kortingsbonnen van winkels een mooie in doosje zwangerschapstest om te bewaren wn een hele mooie harde envelop om de echo's in te bewaren !!!!

Echt geweldog wat hun doen en dat wij zwangere vrouwen hieraan kunnen helpen geeft ontzettend veel voldoening want stel nou dat jij het nodig hebt ? Meedoen dus !!!

Ooh en alles is discreet :) 

 

7 jaar geleden

Ik wil de komende zwangerschap ook meedoen! Ik weet nu hoe erg de medicatie nodig zijn omdat wij nu middenin een ICSI traject zitten.

7 jaar geleden

Alle 4 de zwangerschappen meegedaan en ben nog altijd blij dat ik het gedaan heb, kleine moeite waar een ander zo goed mee geholpen kan zijn

7 jaar geleden

Jaa zeker wel !! Ik hoop alleen dat meer mensen eraan mee aan doen want het is niet echt bekend en dat terwijl ze het al zooo lang doen !!!

7 jaar geleden

Echt een supper mooi goed doel. Waar je alleen een beetje moeite voor hoeft te doen. Ja die dekentjes zijn echt helemaal het einde.