Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Diverse leuke shoots gedaan

Het is druk de laatste tijd, heerlijk druk en ik geniet van ieder moment en iedere shoots die ik mag doen.

Het is druk de laatste tijd, heerlijk druk en ik geniet van ieder moment en iedere shoot die ik mag doen. De contacten met de mensen die een shoot komen doen zijn zo leuk en zo inspirerend, geweldig!

De laatste twee weekenden had ik familieshoots op locatie. En wat een bof met het weer gehad. Een shoot op het strand, met zon en práchtige stapelwolken die absoluut een toevoeging waren. De dag erop een shoot in de duinen. Een grijze dag, met hier en daar een zonnetje, en toevallig het zonnetje toen wij er waren. Ook hier volop enthousiasme en blijheid bij de mensen.

De week erop veel variatie in de shoots gehad, van zwangerschapsshoots tot babyshoots en familieshoots. En allemaal even gaaf! Vandaag komt er een newborn meisje, en vrijdag ook. Zaterdag de laatste shoot van een babyjaarplan. Het kleine mannetje wordt binnenkort 1 jaar en komt naar de studio waarbij we ook foto's gaan maken voor de uitnodigingn én hij mag een kaart splashen. Dat gaat fantastisch worden, kijk er nú al naar uit. 's Middags hopelijk het bos in voor een familieshoot, en anders bij slecht weer de studio in. Maar met een groep is het leuker om buiten te zijn. Fingers crossed.......... Zondag nog een zwangerschapsshoot en dan zit de drukke, maar waanzinnige werkweek er alweer op. Gelukkig is het nu nog niet zo ver en ga ik vanmiddag eerst genieten van het nieuwgeboren wondertje!

Bijgaand een fotootjes van één van de waanzinnige babyshoots van de afgelopen weken.

11 jaar geleden

ik vind het zo jammer dat shoots vaak redelijk wat kosten waardoor het voor ons weer net niet doorgaat (niet zo'n breed budget). ons dametje wordt in november 1 is leuk moment om wat professioneler vast te leggen. Mooie foto en wat fijn dat je zo geniet van je werk!