Snap
  • Zwanger
  • Gezond

Dikke voetjes, wat doe ik daaraan??

Vasthouden van vocht in mijn voeten, goed bedoelde adviezen en wat ik daarmee doe ;)

"o, jij zal het wel zwaar hebben met dit weer??" Die vraag werd mij de afgelopen (warme) weken heel vaak gesteld. Ik: "ach" ja, het hoort erbij hè. Dat is zwanger zijn in de zomer! 

Toch is het vasthouden van vocht in je voeten niet heel prettig, ik ben nu bijna 28 weken zwanger. Het gaat zeer doen onder en rond mijn voet. Ik kom van z'n lang zal ze leven niet in mijn sneakers en loop op havaianas slippers. Die leuke, mooie, sexy hakjes en sleehakken in de uitverkoop.. Nee, helaas ik kom er niet in, ik probeer het niet eens :) 

Veel met je voeten omhoog, veel water drinken, niet zoveel zout eten, massages.. Ja, dat zijn de tips en ik kan niet anders zeggen, daar probeer ik mij ook aan te houden, lukt niet altijd, ik moet ook gewoon werken, winkelen, baby uitzet spullen kopen, lesgeven, even naar de markt, een boodschapje doen.. En tot die tijd, geniet ik gewoon met mijn voetjes in een koud badje op het balkon.. Want ach.. Als dat het enige is ;) 

9 jaar geleden

Heb inmiddels de crème gekocht, en moet inderdaad zeggen: de verkoeling en effect van de crème is snel te merken! bedankt voor de aanrader dames!

9 jaar geleden

Nou :-) dat klinkt goed!!! Al twee mama's met een succes verhaal over de crème! Bedankt!!!

9 jaar geleden

Hi Joyce, toevallig heb ik die mammacreme van de HEMA ook gehad! Ik heb het nu niet meer nodig maar het helpt wel echt. Het is verkoelend/fris en verlicht het. Succes!!

9 jaar geleden

Ah, een crème :-) dat goed bedoelde advies had ik dan graag wel willen horen inderdaad!! Ahaha!! Klinkt het proberen waard!! Thnx!