Snap
  • Zwanger

Die vreselijke kerstinkopen

Kerst, een gezellige tijd, waarin de meest volle boodschappen karren de AH uit rijden. Ongelofelijk.

Jeetje, ik stond gisteren in de AH eens te kijken.  Ontzettend veel aanbiedingen voor het kerstdiner. Grote borden met op=Op of wees er snel bij, haal alvast uw kerst boodschappen. Ik werd er nerveus van. Had ik al een lijstje moeten hebben of me erin moeten verdiepen? Heb ook nog geen cadeaus onder de kerstboom liggen. Wanneer is het kerst? Welke dag is het vandaag?  Zo stond ik in de AH. 

Laat ik maar vast aardappel kroketjes kopen denk ik dan. Die lust ik graag en volgens mij zijn die ieder jaar uitverkocht.  En croissants, ja ik moet ook croissants. Pfff volledig ongecontroleerd ren ik de winkel door. Waarom weten al die mensen al wat ze nodig hebben.  Waarom heb ik een mandje en geen karretje gepakt. Dit is veel te zwaar.

En dan ineens .... waar ben ik mee bezig? Ik leg alles terug en loop de winkel uit. Volledig bezweet en in de war. Eerst thuis maar een kop thee. Die kerst boodschappen komen wel, tijd genoeg. 

9 jaar geleden

als ik nu door de winkel loop en zie alle gestreste gezichten en verhitte hoofden ben ik blij dat wij geen kerst vieren :) enige waar ik ieder jaar de fout in ga is dat ik vergeet dat de super dicht is haha. succes allemaal en lekker relax blijven

9 jaar geleden

Pfff ik werd ook gek van de drukte waarom nu al.... Idd niets is houdbaar tot kerst en na denken vind ik al moeilijk over het eten van vanavond laatstaan van kerst

9 jaar geleden

Pfff ik werd ook gek van de drukte waarom nu al.... Idd niets is houdbaar tot kerst en na denken vind ik al moeilijk over het eten van vanavond laatstaan van kerst

9 jaar geleden

ZO grappig. Zo stond en liep ik dus ook door de ah gisteren. Helemaal in de war van alle hapjes en drankjes die je kan proeven om vervolgens direct in je karretje te doen. Aan einde van me rondje keek ik in me karretje en vroeg me af hoeveel kerstdagen we nou eigenlijk hadden! Heb me kar gelaten en ben met alleen me brood boter en kerststol (,die zijn altijd op toch?!?) Naar huis gegaan!