Snap
  • onverwachts
  • paniek
  • liefde
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • 2onderde2

Onze wereld op de kop.

Onverwachts zwanger met een kleine van 8 maanden.

Het is 11 maart we zijn druk in een verbouwing voor het openen van onze derde winkel en vanavond hebben we de bruiloft van de ex van mijn man. Ontzettend moe ben ik en zie ook op tegen de bruiloft. Eerlijk gezegd ben ik al een poosje moe. Maar wat wil je een kleine van 8 maanden en middenin spoed verbouwing en opening van onze nieuwe winkel. 


Maar toch voelt het vandaag anders en als ik in de spiegel kijk herken ik dat gezicht, grauw en vermoeid. Vanmiddag voor de zekerheid maar een test doen. Het zou niet moeten kunnen want we doen alles veilig maar ergens knaagt het gevoel aan me dat ik zwanger ben. 

Die middag haal ik mijn test ik zet Jackie even in de box en ga gauw die test doen. Dan kan ik zo omkleden en naar de bruiloft. Maar van dat omkleden komt niks. zwanger! 

Ineens betrekt het gevoel van paniek over me, hoe gaan we dit doen. We wilden heel graag een tweede kindje in de toekomst maar zo snel was niet ons idee…

Gelukkig komt Bas snel thuis van z’n werk. Bij binnenkomst zie hij de test liggen en begint van Ils heb je nou Corona. Ik zit huilend op de bank en zeg kijk maar eens goed. Dan zie ik ook de paniek op zijn gezicht. 


Zo veel gedachtes en gevoelens waarbij we zelfs een micro seconden aan abortus hebben gedacht. Eenmaal bezonken en terug naar de realiteit beseffen we ons hoe we onszelf mogen prijzen dat we onverwachts zo iets moois weer mogen krijgen. De kleine gaat opgroeien vol liefde van ons en een fantastische grote zus. 

We pakken Jackie uit de box geven elkaar een knuffel en we gaan ervoor!! Hoe spannend we het ook vinden we hebben elkaar en een super mooi vangnet van onze families ❤️


Trending op Mamaplaats: Zet jezelf op nummer één!