Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • ziek
  • liefde
  • boysmom
  • jongensgezin

Deel 1 : Zwangerschap van kleine Joe

Hoe fijn en mooi de zwangerschap van Jesse was. Hoe zwaar en pittig de zwangerschap was van Joe!

Bij Jesse zijn zwangerschap was ik behoorlijk misselijk tot ongeveer 13 weken daarna ( buiten wat bloedingen om) heb ik mij tot week 33 super fijn gevoeld. Had energie voor 10 kon lekker sporten en werken ging oké. ( ik werk als fitnesstrainer en groepslesinstructeur bij een sportschool ). En genoot enorm van alle veranderingen in mijn lichaam.

In tegenstelling tot mijn zwangerschap van Joe.

Toen ik drie weken zwanger was van kleine Joe was ik al non stop misselijk. Dat hield helaas aan tot ongeveer week 28.

Vanaf de 17de week kreeg ik ontstekingen over mijn hele lichaam, ik was extreem moe, de griep / koorts kwam bijna wekelijks om de hoek kijken. En mijn bloeddruk was extreem laag en ik had ijzer tekort. En of het niet al genoeg was. Ging mijn schildklier   ( ik heb de ziekte van Graves) ook even vervelend doen.

Al met al niet leuk. En ik ben toen ook halve dagen gaan werken. 

Het verschil was natuurlijk ook dat er in deze zwangerschap er nog een klein mannetje thuis liep. Onze Jesse van toen 15 maandjes oud. Die ook mijn aandacht nodig had. En heel graag naar buiten wou en met mama wou spelen. Jeetje wat heb ik mij vaak schuldig gevoeld. Ik probeerde er elke dag met Jesse erop uit te gaan. Dat had hij gewoon echt nodig! Ziek in bed liggen, nee dat gaat gewoon niet als je al moeder bent. 

In september ben ik zwanger geworden van kleine Joe. En van november tot februari was Jesse ook enorm vaak ziek. ( in februari kwam Jesse op de IC terecht ) Omdat ik mijzelf zo beroerd voelde in mijn zwangerschap. En het met Jesse ook niet goed ging. Vond ik het maar verdomd zwaar. En was ik er al met 30 weken helemaal klaar mee!

Snap