Snap

Decapeptyl en Menopur

Na het groene licht hebben we mijn verzameling hormonen opgehaald, 2 tassen vol...

Begin vorige maand hebben we de spuiten, naalden, Decapeptyl, Menopur en Pregnyl opgehaald.

Hebben we het maar in huis, toch? Weer de nodige ruimte gecreëerd in de koelkast voor de Deca. Het doosje Pregnyl past overal wel tussen ????.

Ik heb opnieuw de pil genomen en mocht op Koningsdag beginnen met de Decapeptyl. Hieperdepiep, hoera ????

Hoewel ik de Deca niet zo heel erg vind, weinig last van de bijwerkingen, zie ik op tegen de Menopur. De laatste keer dat ik deze gebruiken moest werd ik er niet leuker op, en dat is nog zachtjes uit gedrukt!

Chagrijnig, heel kort lontje, futloos, moe, hoofdpijn. Mijn man kon niks goed doen. Ik wou niet dat iemand merkte dat ik last had van de bijwerkingen dus probeerde ik dat zoveel mogelijk te verbergen met als gevolg dat mijn man de hele lading aan het eind van de dag op zijn bordje kreeg ????

Deze week heb ik weer een gesprek gehad met de arts en mag nu beginnen met de Menopur! Ik hoop echt dat ik er deze keer, hopelijk, minder last van heb! Mijn lieve, vrolijke dochter zorgt voor een heleboel afleiding. Misschien is zij het medicijn tegen de bijwerkingen ????

Volgende week mag ik weer komen en hopelijk zijn er dan een mooi aantal eiblaasjes te zien!

Fingers Crossed!!

6 jaar geleden

Dankjewel!

6 jaar geleden

Heel veel succes..!!!