Snap
  • Zwanger
  • Missed
  • abortion

De zwangerschap die anders liep dan verwacht

Ik heb heel lang nagedacht..

Nagedacht over of ik dit op papier wil zetten en hoe ik dit dan op papier ga zetten.. ik denk dat ik maar gewoon bij het begin ga beginnen toen alles nog goed was.

Mijn vriend en ik zijn al 7 jaar samen en wonen inmiddels 2en half jaar samen. Vorig jaar augustus op vakantie vertelde ik hem dat ik wilde stoppen met de pil, niet om gelijk zwanger te raken, maar om van die hormonen af te zijn in mijn lijf. Vanaf toen hadden we gemeenschap met een condoom.

Mijn eierstokken waren al een tijdje aan het klapperen en ik was gek op de kindjes van mijn vriendinnen. Maar ik verlangde zelf toch ook erg graag naar een kindje. Mijn vriend stond daar iets anders in en daarom heb ik het eerst even laten rusten.

In februari dit jaar hebben we toch besloten seks te hebben zonder condoom om te kijken hoelang het zou duren. In maart heb ik bewust mijn eisprong uitgezocht en hebben we op het juiste moment seks gehad. 2 weken later moest ik ongesteld worden maar ik vernam aan alles al dat ik zwanger was. Ik vertelde dit aan mijn vriend en samen hebben we een test gekocht. De volgende dag hebben we de test gedaan en ja hoor daar verscheen een dikke roze streep! Ik was hartstikke zwanger.

In mijn volgende blog vertel ik over hoe het verder allemaal verliep.