Snap

De week na de vlokkentest..

wachten, wachten, wachten.

Wachten op iets duurt altijd lang. Maar wachten tot er iets gebeurd wat je eigenlijk niet wil dat er gebeurd, is misschien nog wel het ergste. Dan duurt wachten echt te lang.

Wachten of er nog iets misgaat. Want dat is het risico na een vlokkentest. Ik ben bang. Steeds wanneer ik de wc bezoek hoop ik geen bloed te zien. Ik hoop geen krampen te krijgen want, wat dan?

Ik probeer er niet teveel over na te denken. Probeer het weg te stoppen. Voor nu is er niets aan de hand dus rustig aan. Dat lukt aardig. Ik wil niet denken aan het slechtste scenario. 

Ik voel een zeurderig gevoel in m'n onderbuik. Dit houdt nog wel 3 dagen aan. Ook verlies ik de eerste dag een paar druppels bloed. Dit is echter niet veel en ook alleen maar de eerste dag. Ik heb voor de zekerheid wel maandverband in m'n ondergoed gedaan. Die kreeg ik mee uit het ziekenhuis. De dagen erna verloor ik wat bruin (oud) bloed. Daar is het tot nu toe bij gebleven...

Nu de uitslag nog.. Dit kan tot max 4 weken duren. En geloof me.. 1 dag duurt al lang genoeg als het gaat over de gezondheid van je baby.

Hebben jullie wel eens een vlokkentest overwogen? 

Waarom wel of waarom juist niet? De volgende blog zal ik verder beschrijven waarom wij wel voor een vlokkentest kozen. 

** dit alles is mijn ervaring geweest. Ieders ervaring is anders. Er is geen goed of fout. Misschien helpt het andere mensen die ook voor de keuze staan het laatste beetje info te geven ** 

2 jaar geleden

Ook spannend! Jullie ook sterkte! 🍀

2 jaar geleden

Wij zijn nu in afwachting van een vruchtwaterpunctie... Sterkte!