Snap
  • Zwanger
  • wachten
  • #pcos
  • spuiten
  • #hormoonbehandeling

De Tweede ronde, de tweede ronde...

Waar het bij de eerste keer met 1 keer pregnyl lukte, zijn we inmiddels in ronde 2..

Gisteren in het ziekenhuis weer controle echo, liep heel erg uit, dus uiteindelijk een andere arts. super leuk mens, een nieuwe ( voor ons dan) we hebben in dit jaar inmiddels een aantal vaste artsen gehad, die we inmiddels ook bij voornaam kennen.. jup we komen er te vaak, en te lang !

De echo was super, een heel mooi baarmoederslijmvlies, van boven de 12 mm, en een super ei van 18 bij 16 mm... dus ik mocht Pregnyl zetten, gelukkig nu geen exacte datum om te testen, we hebben hier gemerkt dat je er na naar gaat leven... en dat ik er dan veel te veel mee bezig ben! 

Gisteren netjes weer de pregnyl gezet.. en nu weer wachten..Wie had dat verwacht, bij Sophie spoten we Gonal-F, twee maandjes, 1x verhoogd, en na een keer Pregnyl, in april 2014 een mooie test... Nu is het april 2019, en heb ik gisteren voor de tweede keer Pregnyl gezet.. wat een groot contrast! en nu maar wachten.... ulg dat wachten..

Succes met wachten, dat zijn altijd de vreselijkste weken!

4 jaar geleden

Oh meen je, merk niet veel verschil, alleen het inspuiten zeg maar is wat pijnlijker... helaas nu dus voor de tweede keer, helaas heeft het umcg maar een beperkt assortiment.. had ook liever gonal F maar dat hebben ze niet.. maar ziekenhuis 5 km verder wel ?

4 jaar geleden

Verschrikkelijk die pregnyl spuiten. ik heb de laatste keren ovitrelle gekregen . veel fijner. succw!