Blog header image

De tellereustelling van elke maand weer niet zwanger zi

Elke maand weer intens verdriet door maar niet zwanger te zijn!! Ik vraag me af of het nog goed komt.

ik ben een vrouw van 30 met 2 mooie kinderen. Ik praat met niemand in mijn omgeving over mijn verdriet , omdat ik me daarvoor schaam. Ik hoor ze al denken je hebt al 2 kinderen die gezond en wel zijn. 

Maar ik leef elke dag met een kinderwens vooral omdat mijn vriend en ik zo gellukig samen zijn ,alleen we hebben samen geen kinderen. En dat is mijn wens . 

Februari 2014 was een gelukkige maand voor ons . ja ik was zwanger. Vanaf het begin al voelde ik dat iets niet goed zat omdat ik nog menstrueerde en dat ondanks ik een positieve test had. Tog had ik hoop dat het misschien goed kwam vervolgens in april 2014 hing er ineens een zwarte wolk boven ons familie en ik kreeg een miskraam vol verdriet zijn we nog steeds sindsdien aan het proberen maar tevergeefs. Het wil niet lukken en ik ben elke maand weer intens verdrietig , mijn vriend weet niet zo goed hoe hij met mijn gevoelens om moet gaan . en ik durf met niemand te praten . vandaar dat ik vandaag mijn eigen blog ben begonnen. Hoop dat ik via deze weg een beetje kan praten en mezelf bezig te houden in plaats van in bed te liggen janken.

En deze maand weer niet gelukt! 

Komt het wel goed?

7 jaar geleden

Wij hebben destijds om zwanger te worden om de dag geklust om het zo te noemen. Dit vond mijn vriend niet erg. De oudste duurde 11 maanden de jongste 6 weken. Wat mij bij de oudste heeft geholpen is dat ik het op een duur zo niet meer zag zitten dat ik zei we zien het wel. Ik zette het van mij af en toen was ik ineens wel zwanger. Wel in een aangeschoten bui zwanger geraakt ( had toen ook tegen een paar verteld wel bezig te zijn, maar dat het niet zo vlotte) en na 1 wijntje op een feestje mega misselijk boven de wc terecht te komen na een test was ik toen zwanger. Hopelijk is het jullie gegunt.

7 jaar geleden

Hallo.. Dankjewl voor je reactie ..ik zal het zeker proberen.

7 jaar geleden

hoi, wat erg ik ken het gevoel een beetje. misschien helpt deze tip die heeft bij mij ook geholpen en ik was zo zwanger. mijn collega zei dat als je een goede cyclus hebt je van dag 14 tot dag 21 het meest vruchtbaar bent en dat je het tussen deze dagen eens moest proberen, hopelijk word je snel zwanger van een klein en gezond persoontje ik wens je veel sterkte en veel succes toe .