Snap
  • Zwanger
  • PCOS
  • nietslieverdaneenkind
  • letrozol
  • eiblaasjes
  • fertiliteitarts

De start naar iets moois♡

>♡Maart 2021

Begin maart hadden we weer een afspraak. We moesten samen naar het ziekenhuis komen omdat er ook besproken werd over hoe de behandeling verder zou gaan..

Ik had veel spanningen, er spookte van alles door mijn hoofd.. Wat nou als de gynaecoloog verteld dat wij geen kinderen meer kunnen krijgen en zo nog meer van die gedachtes gingen er door mijn hoofd. Gelukkig was dat niet zo en kregen we 🟢-licht om verder te gaan met de behandeling waarmee we in mei 2020 ook mee gestart waren.

Ik was blij en zo erg opgelucht.

>♡Maart 2021

Half maart mocht ik weer zoals vanouds starten met Letrozol, want ik had spontaan mijn menstruatie gehad. Normaal zit een vrouw er niet op te kijken maar ik was zo blij het gaf voor mij het gevoel dat mijn lichaam van binnen aan het resetten was. Het vertrouwen in mijn lichaam kwam beetje bij beetje terug.

Eind maart in de ochtend moest ik op controle komen om mijn eiblaasjes op te laten meten. Ook dat zijn van die spannende momenten, ik merkte namelijk niet aan mijn lichaam of de medicatie en dosering het juiste deed. Met een inwendige echo zagen ze vele eiblaasjes, ik zag het ook! Erg bijzonder om zoiets te zien. De fertiliteitarts vertelde dat er twee eiblaasjes waren rond de 20mm, die beide op 'klappen' stonden. De arts vertelde dat we er rekening mee moesten houden dat deze eitjes beide bevrucht konden gaan worden.. Het moest even bij me binnen komen, logisch wie had dit gedacht. De arts ga het advies om er samen over te hebben.

Ik belde Niels vanuit het ziekenhuis vol trots op. Voor ons was het geen moeilijke beslissing, mocht het zo zijn dan zou het zo moeten zijn!

We hadden er ook voor kunnen kiezen om beschermd gemeenschap te hebben maar bij ons beide was het duidelijk dat we dat niet wilde.

Toen ik dit zat te schrijven, zat ik in mijn wachtperiode te wachten of op 11 April mijn menstruatie wel of niet zou komen.

Wat was dit een spannende tijd, ik blijf hopen zeker omdat dit voor ons een dubbele kans is.

Zullen we dromen dat al onze wensen uitkomen?!

>> Wil je me blijven volgen omdat je wilt weten hoe dit verder gaat? Volg me op mamaplaats en Instagram wensmama_91