Snap
  • Zwanger
  • grootgezin
  • samengesteldgezin
  • #inverwachting

De reacties wanneer er een 5de op komst is..

Het is al een tijdje geleden dat ik hier iets heb geplaatst.. want ja.. druk! 😅 ik zal proberen wat vaker hier updates te geven.

Wij vormen een samengesteld gezin met bijna 5 kinderen.  Twee uit mijn partners vorige relatie en nu is de derde van ons samen onderweg!

Als je een 5de kind krijgt, zijn de reacties in ieder geval niet meer zoals bij de eerste. Zo werd er vaak niet eens gefeliciteerd gezegd, maar eerder:

"Neeeeee joh"

"Dat meen je niet?"

"Hoe dan?"

"Ga je door voor een meisje?"

"Is dat niet een beetje veel en druk?"

"Red je dat wel? Lichamelijk en financieel?"

Nu scheelt het wel qua drukte dat de oudste 2 er alleen elke vrijdag en sowieso om het weekend zijn, maar toch.. Het is/wordt een drukke bedoeling. 😅

Er zijn echt wel een aantal punten waardoor ik deze reacties helemaal begrijp hoor en gelukkig kan ik er ook nog wel om lachen. Vorig jaar riep ik zelf namelijk nog heel hard dat Kyano echt de laatste zou zijn en dat de knip er in zou gaan.. dat laatste is dus obviously niet gebeurd.

We waren zelf ook in shock. What to do? Willen we dit wel echt? Hoe gaan we dit aanpakken? Twijfels, twijfels, twijfels. 

Maar als ik dan naar die 4 kindjes kijk, dan maakt mijn hart een sprongetje en ze hebben het zo leuk samen, er is echt nog wel ruimte voor 1 erbij. 

Geld hebben we dan misschien niet teveel.. maar liefde in overvloed 💙

1 jaar geleden

Dankjewel 🤗

1 jaar geleden

Gefeliciteerd met de zwangerschap! Geniet ervan! 😁