Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

de punctie mag gepland worden

er is 1 ei groot genoeg om maandag de punctie in te plannen

zoals jullie weten zitten wij in de mmm van de isci met tesebehandeling. na de eerste keer noodgedwongen te hebben moeten stoppen kreeg ik vrijdag goed nieuws. ondanks dat er weer maa 1 ei is gegroeid gaan we toch de puncitie doen.. het zal echt een wonder mogen heten als deze bevrucht mag raken. maar niet geschoten is altijd mis. misschien moet mijn man wel weer een tese moetn ondergaan. we wachten wel af.. en kunnen alleen maar duimen en wachten.. ik weet dat het niet echt fijn is om maar met 1 eitje deze procedure te doorstaan maar de gyn zei ook dat de kans klein is dat er de volgende keer. wel een eitje weer gaat groeien , en mocht dit niet pakken dan gaan ze mij verder onderzoeken waarom mijn eitjes niet of nauwelijks willen groeien..

duimen en wachten op een wonder.

het scheelt wel waarom ik nu wel achter deze procedure sta is dat als mijn man wel nog een operatie moet ondergaan en dit niet mag lukken het niet het einde van de wereld is.. wand als zijn waardes goed zijn en hij goed hersteld hij gewoon weer opnieuw onder het mes mag of het mag zo slecht zijn dat het de volgende keer geen zin meer zou hebben

10 jaar geleden

Sterkte!!! Wat een extremen....ik had er 32! Ik duim voor je.

10 jaar geleden

de punctie van 1 folikel staat gepland op woensdag 20 november om 10 uur.. mocht hier een eitje in zitten kunnen we verder.. spannend

10 jaar geleden

Wat spannend! Veel succes, ik hoop het voor jullie!!

10 jaar geleden

Heel veel succes voor jullie!!