Snap
  • Zwanger
  • stress
  • onzekerheid
  • Zwangerschapsdepressie
  • eerstekindje
  • Realtalk

De onzekerheid

hoe het echt is verlopen

Vanaf de moment dat ik wist dat ik zwanger was, was er veel vreugde maar ook heel veel onzekerheid. Ik heb me hier ook heel slecht door gevoeld, het constante gevoel van falen en denken dat ik geen goede moeder kon zijn. 

Het was zeer zware periode en ik heb deze gevoelens ook echt opgekropt tot ik niet meer kon. Ik heb heel veel geluk gehad met mijn vriend dat hij die periode er echt wel was voor mij.

Dit is iets wat ik de buitenwereld nooit heb gedeeld, sterk houden was mijn doel. Ik wou geen stress op mijn kindje uiten en toch was dit zeer moeilijk.                                                                        

Toen iedereen zei geniet van je zwangerschap, het is een mooi moment kon ik elk moment beginnen uitschreeuwen ‘’je zou eens moeten weten hoe ik mij voel’’

Tot op de dag van mijn bevalling heb ik twijfels gehad en zware angsten. Gaan we dit wel aankunnen? ga ik het wel goed doen? zijn we hier wel klaar voor?

Dan was het zover, de eerste moment dat ik Bailey zag waren alle twijfels en angsten weg. Het enigste dat ik voelde was onvoorwaardelijke liefde en trots

Lieve mama’s ik wou even dit verhaal met jullie delen omdat ik vind dat we echt met elkaar mogen en kunnen zijn. Ik heb altijd het gevoel gehad dat iedereen mij pushte in het gelukkig zijn tijdens mijn zwangerschap.

Het is niet allemaal happiness en fun, we hebben ook twijfels en angsten en is dit erg??  Neen helemaal niet, we zijn ook maar mensen en laat je niet doen door wat mensen zeggen.

Iedereen beleeft het op zijn eigen manier.

                                                              Dikke Kus Mama van Bailey