Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

De leukste buikbanden: top 5

Een top 5 van de leukste buikbanden Een buikband hoeft niet standaard te zijn. Dat bewijst buikbanden.com maar weer eens. Met een leuke en grappige opdruk, kun je als trotse aanstaande moeder helemaal stralen! De 5 leukste buikbanden op een rij:

Nummer 1 12.95 Opdruk van handjes en voetjes

Nummer 2 12.95 Opdruk met teksten

Nummer 3. 13.95 Een persoonlijke opdruk Nummer 4. 12.95 Prints Nummer 5. 13.95 Buikbanden met Swarovski kristallen

De buikbanden zijn er in verschillende kleuren. Je kunt ook je eigen tekst en print maken. Op die manier heb je een unieke opdruk...suuuper leuk.

Een groot pluspunt is dat je maar 1,75 aan verzendkosten hoeft te betalen. Daarbij heeft buikbanden.com regelmatig extra kortingen.

9 jaar geleden

De iPhone 5 een uitvinding van Apple? Helemaal niet! Tenminste, dat vind het Chinese teiegoloniebhdrcjf Goophone. Dat lanceerde deze week een perfecte kopie van de iPhone 5, en zegt nu dat Apple hun ontwerp kopieert. En dus klagen ze het Amerikaanse megabedrijf aan. Ze willen geld zien! Aan de hand van gelekte onderdelen heeft Goophone de afgelopen weken zijn eigen versie van de wereldberoemde smartphone gebouwd. Zij waren dus de eerste en Apple moet van het ontwerp afblijven. De Amerikaanse telefoonbouwers hebben nog niet officieel op de aanklacht gereageerd. Daarnaast is het nog altijd de vraag hoe de iPhone 5 er e9cht gaat uitzien. Niettemin vonden wij het plannetje van Goophone best slim.

12 jaar geleden

ik vind ze allemaal leuk :)

12 jaar geleden

je hoeft niet voor de standaard opdruk te gaan, je kan ook zelf een plaatje of tekst erop laten drukken. persoonlijker kan je buikband niet vind ik. ik heb er 3 en vind ze super!

12 jaar geleden

ik vind ze niet mooi!!!