Snap

De laatste weken zijn inderdaad het zwaarst!

Nu het einde nadert, begint mijn lichaam zich voor het eerst te verzetten! De laatste weken zijn inderdaad het zwaarst!

Nu het einde nadert, ik heb nog  4 weken te gaan, begint mijn lichaam zich voor het eerst te verzetten en begin ik de standaard kwaaltjes te krijgen. Waar ik tot vorige week nog met gemak naar het centrum van Breda kon lopen, wat ongeveer 15 minuutjes lopen is, is voor mij bijna niet  meer weggelegd. Daarnaast heeft onze stad elke week wel een super evenement in het centrum waar ik ook heel de dag zonder enige probleem kon rond dwalen. Maar sinds deze week begint mijn lichaam tegen te werken. Ik ben sneller moe, krijg eerder last van harde buiken en mijn rug wil me ook maar niet met rust laten. Dit valt voor mij echt vies tegen. Zeker omdat mijn zwangerschap de meest ideale zwangerschap is waar de meeste moeders jaloers op zouden zijn....Zo werd mij verteld.

Bezig bijtje

Ik ben geen persoon die heel de dag op de bank kan hangen en ik moet altijd wel iets om handen hebben om te doen. Overal lees je dat je de laatste weken zo min mogelijk moet doen en dat je rust van essentieel belang is. Maar ik moet daar niet aan denken. Ik ga zo waar mijn werk missen en loop ik echt tegen de muur omhoog. En dat kleine mensje in mijn buik is ook zo bewegelijk, dat als ik meer beweeg ze haar rust eerder kan vinden. Het lijkt wel of ze me door haar geschop aan wil geven "Kom op mam, wat gaan we doen vandaag?".

de laatste weken zijn inderdaad het zwaarst!

Nu moet ik ook zeggen dat ik niet kan wachten tot we onze kleine dochter in onze armen mogen nemen en ik ook super nieuwsgierig ben naar de bevalling. Dus eigenlijk begin ik ongeduldig te worden naar wat komen gaat. En uiteraard zal ik na de bevalling verlangen naar die tijd dat ik heel de dag niks te doen had en zeeën van tijd had om te doen en laten wat ik wilde. Maar voor nu is het toch nog even bikkelen ;)!
10 jaar geleden

Ik snap t wel. Ik ben ook altijd bezig. Toen ik zwanger was van de oudste had ik zelfde gevoel als jou. Ik kon de hele wereld aan. Na de bevalling liep ik ook aweer binnen 2 uur rond. Toen ik zwanger was van de tweeling was t anders. Met 30 weken niets aan de hand,met 32 weken kon ik niets meer. Niet meer lopen, zitten en liggen deed pijn.Ik had ernstige bekkeninstabiliteit Dus ik moest wel een para tandjes terug. Bij onze 4e had ik ook nergens last van. Ben zelfs nog boodschappen gaan doen. En 3 uur later had ik 8 cmontluiting. Geniet nog van de laatste weken met je kleintje in je buik

10 jaar geleden

Succes nog de laatste weekjes, ondanks dat het zwaar is moet je niet vergeten ervan te genieten! Want ineens is je kleine meisje er, voor je het weet ben je zo 2 maanden verder!

10 jaar geleden

Heel herkenbaar, mijn zwangerschap verliep ook erg superfijn bij mij begon wat jij benoemd in mn laatste 2 weken. Wie weet komt je kindje wel wat eerder? hou vol en probeer nu nog volop van de bewegingen van je kleintje te genieten want dat ga je straks missen, uiteraard geniet je dan volle teugen van je kindje in je armen maar het is erg vreemd als je straks die schopjes en draaitjes niet meer voelt. je lichaam geeft niet voor niets aan dat je rust moet nemen je hebt je kracht bij je bevalling hard nodig. Lekker luieren in de tuin en genieten van het zonnetje misschien een optie? hopelijk heb je ook een superbevalling (net als ik) en succes gewenst