Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De keuze is reuze! En dat weten we:)

Wat een keuzes, van babyfoon tot bedje tot slaapzak.. Wel of niet op een kamer slapen? Borstvoeding of toch de fles?

De keuze is reuze en dat heb ik geweten! Dat er keuze was had ik voordat ik zwanger werd wel gedacht,  maar dat de keuzelijst zo lang zou zijn en dat na de geboorte de keuzes niet minder werden dat had ik niet aan zien komen... En al helemaal niet dat iedereen, bekend/vage bekende/volslagen onbekende er een mening over zou hebben! 

Kiezen voor een ongeboren kindje was makkelijk,  ik deed wat ik dacht dat het beste was. Eenmaal moeder met een kindje in mijn armen bleek al snel dat mijn baby een eigen mening had en zelf heel goed wist wat ze fijn vond! Makkelijk om de keuzes op haar aan te passen,  maar wel andere keuzes dan wat ik van tevoren bedacht had...

Maar dat bleek wel met meer zo te zijn;)..Dacht ik dat ik makkelijk kon stoppen met BV en weer zin had om te beginnen met werken,  bleek dat toch wel even een dingetje te zijn!

Baby achter laten? Nou liever nam ik haar overal mee naar toe! 

De keuze is na 8 maanden moederen nog steeds reuze,  maar inmiddels weet ik dat ik gewoon moet doen wat voor mij en mijn dochter het beste past en werkt en bewandel ik vrolijk,  soms met een omweg, mijn eigen pad. 

9 jaar geleden

De balans zoeken tussen wat jij wil en wat je kindje wil is soms moeilijk he. Uiteindelijk ben jij natuurlijk degene die weet wat het het beste is, succes! :-)