Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

de glucose tolerantie test

urgh ook ik heb eraan mogen geloven gister...

Bont en blauw ben ik ervan.... Ik alles opzoeken op het internet hoe het zou gaan enz, kom je in het laboratorium en lachen ze me uit als ik vraag of het vingerprikken worden. Nee hoor, we moeten het bloed van je aders prikken...

En ik heb rollende aders. Die ze niet konden vinden. Ik heb afgezien gister joh! Ze hebben me maar liefst 27 keer geprikt om aders te zoeken en maar wroeten met die naald...vreselijk!

Enige lichtpuntje was dat ik dit keer degene was die geprikt moest worden, en niet mijn zoontje... zoals vorige week... Er was een dame met een klein meisje wat het uitgilde van de pijn, urgh dan ben ik toch wel dankbaar dat ik het naaldenkussen was, vind het toch zo vreselijk als ze kleintjes moeten prikken :(.

Het drankje was niet zo erg vond ik, het was wel veel maar ik vond het naar Fanta smaken... is dat in Nederland ook zo?

Nou maar afwachten tot volgende week, dan heb ik weer een afspraak bij de vk en krijg ik de uitslag...ben benieuwd!

uh... wil het opslaan en heb blijkbaar niet genoeg woorden... waar kan ik verder nog over babbelen? :p

Ben wel benieuwd naar jullie ervaringen met de glucose test, deden ze vingerprikken of ook bij de aders? Hoe lang duurde die van jullie? Hier was het dan elke 30 minuten prikken weer bij de ader en duurde 3 uur...in total 4 uur kwijt geweest omdat het nog een uur duurde voordat ze me binnen riepen. En 2 keer urine testen, 1 keer voor dat drankje en dan helemaal op het eind na de laatste bloedprik...

10 jaar geleden

Poeh, niet fijn.... Hopelijk is de uitslag straks goed.

10 jaar geleden

Ohh 27! keer geprikt! Ik vind het al erg als ze mij 3keer prikken en dna nog niet klaar zijn....dan stuur ik ze toch echt terug naar school hoor ;-) Spannend! ik hoop dat je wat duidelijkheid zal krijgen