Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • meisje
  • genderreveal
  • Genderrevealparty

De gender reveal | En we krijgen een..

Twee weken geleden heb ik mijn gender reveal gehad. En man man man wat was ik zenuwachtig. Nog erger als bij Kenji, daar boeide het me echt niet of we een meisje of jongen kregen. Maar toch had ik het gevoel dat we een jongetje zouden krijgen en dat was ook zo. Maar deze zwangerschap is totaal anders dan die van Kenji.

Veel misselijk, stemmingswisselingen, dunner haar. Dus alle “symptomen” wezen erop dat ik een meisje zou krijgen. Volgens de ene helft van het internet, volgens de andere helft zou het ook gewoon een jongen kunnen zijn. Dus ik was best wel verward ze zeggen dat geen elke zwangerschap op elkaar lijkt en deze was zo anders. Dus ik gooide het er maar op dat we een jongetje zouden krijgen. Leuk twee knullen, dus we waren al volop jongensnamen aan het verzinnen, oude kleertjes van Kenji aan het doorspitten.

Snap

Op de een of andere manier wou ik niet geloven dat ik ook een meisje zou kunnen krijgen, want dat leek me ook echt fantastisch een koningskoppel. Maar om eventuele “teleurstelling” te voorkomen bleef ik volhouden dat het een jongetje werd. Wat ik oprecht ook echt geweldig zou vinden.

Snap

Maar de dagen voor de gender reveal was ik echt onrustig. Ik denk dat 95% van onze familie en vrienden zeiden dat ik een meisje zou krijgen, maar in mijn gedachte bleef ik volhouden dat het een jongen werd. Maar op een gegeven moment had ik een droom dat ik een meisje zou krijgen. Ik noemde de baby ook een keer in een gesprek “ze”. En de avond voor de gender reveal had ik een discussie met mezelf. Hoe zou ik reageren als het een jongen is? Waarna ik letterlijk tegen mezelf zei “maar het wordt een meisje”. Maar het kan ook een jongen zijn. “nee het wordt een meisje. Heel bizar moment was dit.

Snap

The reveal

Ik had die nacht heel slecht geslapen zo opgewonden en zenuwachtig was ik. Vandaag zouden we het eindelijk te weten komen! vrienden en familie kwamen langs, we hadden allemaal lekkere hapjes op tafel staan. En toen was het moment daar en gingen we naar buiten. Bij Kenji hadden we een ballon gedaan en deze keer wilden we wat anders doen. We hadden besloten om twee rookfakkels te nemen. Een voor Vice en een voor mij.

Her duurde zeker tien minuten voordat ik er mentaal er aan toe was. En toen was het moment daar we telde af 3..2..1! Toen probeerde ik met al mijn kracht het lipje eraf te krijgen. Ik trok, en trok en toen brak het lipje af. Verbaasd en gelijk teleurgesteld keek ik naar mijn fakkel en toen merkte ik dat vice hem er wel af had gekregen. Ik keek opzij en zag een lichtblauwe rook uit de fakkel komen die langzaamaan in een felle roze kleur veranderde.

Snap

Mijn teleurstelling verdween gelijk en ik begon uit blijdschap keihard te gillen. Ik kon het niet geloven, WE KREGEN EEN MEISJE!!! Ik had elke keer een paar seconden rust en daarna begon ik weer te gillen. Ik kon echt niet geloven hoe erg we gezegend waren, een koningskoppel! Ik wilde dit zo graag en nu kreeg ik het. Ik was echt een paar dagen op een roze wolk elke keer als ik in een spiegel keek moest ik lachen en kneep ik mezelf in de wangen.

Wist jij wat je zou krijgen toen je zwanger was?

www.marushilifestyle.nl

3 jaar geleden

Haha was altijd wel spannend dus! Wel goed gemixt zo! 😁 👍

3 jaar geleden

Dat is echt super leuk om te horen! Grappig dat meerdere mama's ook dromen over het geslacht hebben gehad 😄

3 jaar geleden

Bij mij eerste niet een meisje nu 16 Tweede wel zag het zelf een jongen nu 14 Derde wist ik het niet een meisje nu 12 Vierde wist ik het niet een meisje nu 10 Vijfde wist ik het weer wel ook zelf gezien een meisje nu 9 En ja hoor de 6 de zei ik ik wil het niet weten en ja hoor beetjes open zag dat het een jongen wert nu 3

3 jaar geleden

Haha, ik heb geen gender reveal gehad maar wel soortgelijk aan wat jij noemt bij de geslachtsecho. In mijn familie zijn al 3 generaties alleen maar vrouwen. Ik dacht dus vanaf het begin ook dat ik een meisje zou krijgen. Tot 2 nachten voor de echo, ik droomde van een jongen. En dat vertelde ik ook aan mijn moeder. Ik had ineens echt het gevoel dat het een jongen zou zijn. En jawel. Bij de echo duidelijk een jongen. :) De 1e in de familie in 3 generaties ❤