Snap
  • Zwanger

DE eerste kwam binnendenderen...

Hoe ons leven drastische veranderde toen onze eerste zoon zon 8 jaar terug ons leven op zijn kop zette

Oke ook in aan de blog,

Dan beginnen we maar bij het begin,

zon 7 jaar terug, net een nieuwe baan na jaren thuis zitten. Net een leuke vrined aan de haak geslagen maar is allemaal nog wel beetje onwennig, maar we houden het al 9 mnd vol. Ik ben moe mijn leven veranderd woonde net op mezelf net nieuwe job die lichamelijk pittig is. Ik draag een koperspiraal al bijna 5 jaar en dat gaat pirma.

OKe niet helemaal prima,

ik krijg last van een ingegroeide teen nagel, gevolg penecline kuurtje, gevolg schimmelinfectie. Toch maar even naar de huisarts ik voel namelijk mijn spiraal en dat lijkt me niet goed (ik controleer dat ding dus echt wekelijks en weet precies hoe en wat een aanrader voor alle spiraal dragers) 

affijn een bij de ha nee joh dat kan geen kwaad, dus hup naar huis. 

3 mnd later ergens in de verte dus wat misselijk en zoooo moe dus hup weer naar de ha 

dit keer een andere en joh waarom heb je nog geen test gedaan? Nou omdat ik een spiraal heb net neiuwe baan stres klachten en heb nu even geen geld.

oke lang verhaal maar die test was dus duidelijk positief ben ik blij of ....

mijn vriend is er niet aan toe ,

ik wil al zoooo lang maar ja de situatie is alles behalve ideaal(deel van de situatie blijft prive sorry)

maar geod de kinderwens is er al sinds ik zelf ene ukkie ben dus nee dit komt.

Sorry vriend maar of we gaan er samen voor of ik doe het alleen en zie wel hoe ik er kom.

Die dag maakte we de beste keus ooit we gingen er samen voor. Dus binnen een paar maanden de stad uit naar zijn stad verhuizen mijn baan verhuizen wennen aan het idee dat er een baby komt, aantal prve zaken versneld afronden. 

En dan de bevalling het was prachtig uit een boekje 18 uur 30 min persen en daar was onze eerste zoon. wat waren we gelukkig en nog steeds. 

Het eerste jaar was super zwaar, ik kan niet zo goed tegen verandering, maar ja het moest en zoveel in een keer. het was echt een achtbaan maar we zijn er door heen gekomen. 

zonder onze mooie zoon weet ik niet of onze relatie stand had gehouden (impulsief als ik ben) maar hij word over 1,5 mnd alweer 7

zijn broertje word in augustus 4 

en in september verwachten we ons derde wonder 

we zijn eind aug alweer 2 jaar getrouwd en nu alweer 8 jaar samen 

het is goed wonderen bestaan en ik ben er ziels gelukkig mee :D

9 jaar geleden

Misschien eerst voordat je gaat bloggen letten op je schrijven. Zoveel missende letters of op de verkeerde plek. Heel irritant.