Snap

De eerste keer een positieve test!!

Daar gaan we dan, een rollercoaster in de MMM. Veel tranen hebben we al gelaten. Maar dan...

Na al een aantal 'rondes' met hormoon injecties en heel veel ziekenhuis bezoekjes voor echo's en bloedprikken te hebben gehad gaan we maar weer vol goede moed een nieuwe ronde in.

Juli 2014:
Shit zeg, 5 follikels van rond de 15mm en 1 van 18mm. Een poging die we af moesten gaan breken. Nou, dan doen we dat maar. Wat was dat een domper zeg. Echt zonde van de tijd. Zo voelde het echt. Gelukkig gingen we toen op vakantie dus ik had echt gehoopt dat de vakantie een afleiding was voor het afbreken van deze ronde. Ik kreeg Provera mee en een 'seksverbod'. Zo gingen we op vakantie. 
De vakantie was leuk, op de heftige buikpijn, hoofdpijn en verdriet na.

Augustus 2014:
Nieuwe ronde, maar deze ronde voelde anders. Op 1 September had ik een SUPEREI, zoals de fertiliteit arts het noemde.Dus die avond Ovitrelle spuiten (zorgt voor een eisprong) en ons 'huiswerk' maken, haha dit klinkt altijd zo stom he.


September 2014:
Mijn eisprong had ik duidelijk gevoelt op woensdag avond 3 september. Op 10 september gaf mijn vriend mij een knuffel (ja, sommige knuffels vergeet je niet, haha!) en tegelijkertijd kreeg ik een flinke steek in mijn buik. Na die steek kreeg ik gevoeligere borsten, bleven en steekjes aanhouden en ik was een emotioneel wrak. 17 september, op mijn verjaardag was ik als verrassing meegenomen door mijn vriend naar het Dolfinarium. (ik was ervan overtuigd dat ik die dag ongesteld ging worden) Tijdens de Dolfijnenshow moest ik gewoon keihard huilen, ik snapte er helemaal niets van!
's Avonds nam hij mij mee uit eten. Heerlijke carpaccio en een rose wijntje erbij. Maar die smaakte niet! Mijn vriend heeft zich maar opgeofferd om deze op te drinken.

De volgende dag werd ik wakker, huh? he shit.. ik mag testen! Eerst werken.. 

Eenmaal thuis, met een test... 
SCHATTTTTTTT, KOMNU!!!  De test was gewoon hardstikke positief! Dat was even een emotioneel moment, en toen viel ook het kwartje waarom ik zo moest huilen bij de dolfijnenshow en waarom het wijntje niet smaakte, haha!