Snap
  • Zwanger

De eerste echo de dag waar iedereen naar uitkijk toch?

Ik kan niet wachten vandaag de eerste echo ik ben zo benieuwd of alles goed is of we al wat kunnen zien

en vooral omdat de vorige zwangerschap niet goed ging vanaf 6 weken begon ik me minder zwanger te voelen en konden we dus uiteindelijk iedereen vertellen dat we niet meer zwanger waren

ik had ondanks die spanning een goed gevoel over die dag. Begin februari 2015 hadden we de afspraak staan En mijn vriend die thuis was omdat zijn werk een winterstop heeft ( hij zit in de kabels en leidingen en ja dat kan niet als t vriest en sneeuwt) had er ook heel veel zin in..... of tenminste dat dacht ik

Want meneer was nog ff gaan gamen omdat hij zonodig een potje voetbal moest doen. Toen ik dus tegen m zei ga niet te lang want wil niet dat we te laat komen.begint het eigenlijk hij moppert wat en zegt jahaa we komen niet te laat. nja goed dacht ik. dus op een gegeven moment dacht ik ja dag je kan me wat we hebben nu 15 minuten zei ik ik wil nu graag wel weg we moeten er ook nog heen rijden. waarop m'n vriend mijn controller aan de kant gooit waardoor die wat stuk gaat bleek later ook nog. En zegt nou prima we gaan wel! 

En dus met ruzie en irritatie zaten we in de auto naar de eerste echo waar ik echt even dacht nou leuk als dit een voorbode is voor de komende maanden is weet ik niet of ik t wel zo leuk vind een kind met je te krijgen. dit alles verdween als sneeuw voor de zon toen ik op het beeldscherm een klein knipperlichtje zag verschijnen en de echoscopist zei alles is goed jullie kind is nu 9 millimeter en het hartje klopt. nou dat maakte mijn dag toch weer helemaal goed.