Snap
  • Zwanger

De dingen van vroeger!

Soms moet je blij zijn met hoe dingen gelopen zijn, sommige dingen verwacht je niet van iemand.

Wouter en ik speuren nog regelmatig de baby winkels af, " ja we hebben alles allang maar ik heb last van koop drift alles moet perfect zijn "en we stuiten in een van de kinderwinkels op een kennis van mij van vroeger jawel, Natalie..." de vrouw waar mijn ex altijd te vinden was toen wij nog een relatie hadden...

"Ik doe alsof ik haar niet zie" maar ze komt met haar buggy op mij af geraced, heyyy Berlijné dat is lang geleden zegt ze!! "Eigenlijk ben ik niet echt blij om haar te zien maar ik doe normaal" hoe gaat het vraagt Natalie vol enthousiasme? Ja goed hé zeg ik en "ik wijs naar mijn buik" ik ben nu vijfendertig weekjes zwanger.

"Wouter heeft haar nooit gezien maar herkent wel wie ze is, dat zie ik aan zijn gezicht "ja het verhaal van mijn ex kent hij"

"Ik zie Wouter kijken naar de buggy van Natalie waar een kleine spartelende peuter in zit" leuk zegt Wouter wat een lieve jongetje toch zegt hij.

Vervolgens vraagt Wouter zonder gêne waar Devon is? Natalie's gezicht betrekt meteen, Devon en ik hebben geen contact meer zegt ze zachtjes,

"Het contact is verbroken nadat ons zoontje geboren werd, gedoe met hem en zijn ouders etc het is nogal een lang verhaal "ze kijkt er erg ongelukkig bij"

Ik heb hem ook nooit meer gezien zegt ze, hij was alleen maar bezig met dingen van vroeger, zoals jou Berlijné, hij heeft het een tijdje heel moeilijk gehad en therapie overwogen. Om het plekje te kunnen geven.

Ze praat nu nog over het einde van het contact en Devon zijn ouders.

En een week later wilde hij niks meer met ons te maken hebben vertelt ze verslagen, maar we zijn een behoorlijke tijd verder en we redden ons wel, het is een vrolijke jongen mijn kleine ventje!!

"Na een tijdje in de kinderwinkel gepraat te hebben gaat ze er weer vandoor" leuk je weer eens gesproken te hebben zegt ze,

"Wouter spreekt me aan nadat Natalie weg is" wat een man die Devon, zijn kind in de steek laten omdat zijn ouders natuurlijk alweer niet zijn vriendin accepteerde.

Dit had jij kunnen zijn zegt Wouter, met zijn kind terwijl hij de benen nam. Nu snapt ik tenminste waarom hij die rare smsjes stuurde twee jaar geleden, omdat hij nog niet over je heen was zegt Wouter.

"Ja zeg ik tot dat ik zij dat ik zwanger was toen liet hij mij met rust,"

Slecht hoor zegt Wouter, blij dat je er vanaf bent vraagt hij? Ik heb geen moment spijt gehad beaam ik, hij heeft zijn vriendin achtergelaten en zijn zoontje,

Ja zegt Wouter en heeft jou laten zitten omdat hij vreemdging met Natalie terwijl je moeder net overleden was ook al was jij ook niet altijd correct, dat is geen man dat is een kleine jongen die nog veel moet leren in het leven.

"Ach zeg ik tegen Wouter voor mij was het snel klaar hoor" de sieraden die hij zo mooi liefdessieraden noemden heb ik terug gegeven, en zijn foto's heb ik verbrand en verscheurt. Ik heb niks meer wat mij aan hem herrinert, ik wilde niks meer van hem hebben. Toen ik jou ontmoeten wist ik dat jij er echt voor mij zou zijn.

"Hopelijk ben ik een betere man voor jou dan Devon zegt Wouter" natuurlijk ben je dat beaam ik je bent er voor mij, door dik en dun. En we krijgen een prachtig prinsesje. Je maakt mij heel gelukkig. Zeg ik tegen Wouter.

"Wouter straalt terwijl hij dat hoort" goed zegt hij, wilde jij dit schattige jurkje nog kopen ofniet? "Ik schiet in de lach" natuurlijk ze heeft nog lang niet genoeg kleren.

7 jaar geleden

Wat zul jij na dit verhaal nog ff extra blij zijn met Wouter, met die ander was je diep ongelukkig geworden.........Maar ja, als we alles van te voren zouden weten..... xxx

7 jaar geleden

Wat een rot vent, blij dat je die dans bent ontsprongen. Het andere meisje helaas niet. Ondankt dat het destijds vast vreselijk was dat zij je vriend had ingepikt, gun je dit niemand. Al al helemaal dat kindje niet :(.

7 jaar geleden

Ongelooflijk! Wat ben jij de dans ontsprongen met die Devon zeg.. En wat ben ik blij voor je dat je nu wel een betrokken vader voor jullie kindje hebt! Ik wens jullie veel geluk samen