Snap
  • Zwanger
  • #miskraam

De derde miskraam ???

Het was een vaag streepje.

Iedere keer dat ik een miskraam krijg, ben ik verrast als ik daarvoor een positief streepje heb. Het was dan wel gewenst, maar toch niet gepland en hij/zij zou niet in het plaatje passen. Dat was dan ook bij deze prillen zwangerschap. Ik was dan ook 5 dagen over tijd. En had het gevoel dat mijn borsten gespannen waren. Dus dacht laten we maar testen. En prompt daar kwam een vaag lijntje. Maar goed ze zeggen een streepje is een streepje. Vroeg dan ook een kennis zie jij het ook. En zij zei dat ze hem ook zag. Terwijl mijn man nog zei. Als je een test met zwanger hebt staan dan pas geloof ik het. 

Hoe dan ook een aantal dagen later kreeg ik een verschrikkelijk buikpijn. Dus toch maar in het weekend naar de huisarts. En zij gaven ook aan een streepje is zwanger. 

Dus ik de volgende dag naar mijn nieuwe baan. Mijn tweede week aan het werk daar. En krijg mij toch wat stolsels. En weet op dat moment dit zit niet goed. Belde de gynaecoloog en kom daar die dag nog terecht. 

En toen ik daar aan kwam mocht een echo. Waar zowiezo nog nauwelijks iets te zien zou zijn. Maar toch met goede hoop, hopend op een innestelingsbloeding. Maar op de echo is niets te zien. Mag nog bloedprikken, maar daarop is later de hcg zo weinig. Dat de gynaecoloog zegt u word gewoon ongesteld. Waar daarin tegen de huisarts zegt u bent waarschijnlijk zo pril zwanger geweest. Neemt u maar pijnstilling voor de krampen.

Weet je ook al was het niet gepland. Was je zo gewenst. Het voelt wel wat makkelijk om te verwerken deze keer. Maar stiekem komt het verlangen naar een derde kindje er steeds meer en meer.

Zoveel wensen, zo veel dromen, zoveel plannen, maar wat zal als eerste komen?