Snap
  • Zwanger
  • #operatie
  • icsi#angsten#onwerkelijk
  • Blognl#blogaboutlife#dutchblogger#ivf#wensmama#blogger
  • #ICSITraject

De dag van de kijkoperatie

Vandaag gaat ons avontuur eindelijk echt van start.

Vandaag gaat ons avontuur eindelijk echt van start.

In oktober na mijn miskraam hadden we besloten niet meer in NL verder te gaan maar ons te gaan richten op Duitsland.Zo hadden wij begin oktober ons skype intake gesprek met dokter Scholten die ons een hoop informatie gaf.

In november zijn we al een keer naar Duitsland gereden voor bloedprikken en zaadonderzoek. Omdat mijn verzekering geen contract heeft met onze kliniek in Duitsland werd er niks vergoed. Dus verdere onderzoeken hebben we even uitgesteld tot in januari. We zijn inmiddels overgestapt van verzekering dus ons avontuur kan gaan beginnen.Vandaag stond de wekker al vroeg namelijk om 03:30 aangezien Duitsland niet om de hoek ligt en het voor ons 2,30uur rijden is. Maar ach kon vannacht van de spanning toch niet slapen dus maar goed ook dat die lekker vroeg stond. Inmiddels zitten we in de auto richting Duitsland. Kan ik mooi even een blog schrijven. Om 7:15 moet ik mijn eigen melden en gaan ze me klaar maken voor de operatie. aangezien ik lekker onder narcose lig krijg ik nog 2 extra onderzoeken NK-Plasma cellen & Receptivfity test. We zijn natuurlijk onwijs benieuwd wat hieruit gaat komen. Als alles toch goed blijkt te zijn krijg ik hopelijk in februari/maart onze 3e terugplaatsing.

3 jaar geleden

Heel veel succes ❤

3 jaar geleden

Heel veel succes vandaag!🍀🌸