Snap
  • Zwanger

De angst om niet zwanger te kunnen worden..DEEL 2

Ik besloot om langs zijn school te lopen, hopend dat ik hem tegen zou komen, niet wetend dat ik de zure waarheid onder ogen zou komen..

Mijn laatste les was voorbij, ik pakte mijn boeken snel in en 'vloog' bijna naar de school waar hij op zat. Ik durfde niet naar binnen te gaan dus bleef ik buiten wachten.. er kwamen veel leerlingen naar buiten maar geen spoor van hem te bekennen, ik keek en zocht met mijn ogen maar nee. Ik keek op mijn horloge en schrok, ik stond er al veel te lang, ik rende naar huis zodat mijn ouders niks in de gaten zouden hebben. Als smoes zei ik tegen mijn ouders dat ik de aantekeningen nog van het bord over moest nemen voor de toets van de volgende dag. 

Dagen gingen voorbij en ik wist dat het niet zou werken als ik bij zijn school zou staan kijken, iedereen heeft namelijk een eigen rooster. Ik was boos dat hij mij niet had opgezocht, ik wilde niet meer aan hem denken. De dagen erna hield ik me vooral bezig met huiswerk en leren, de toetsen kwamen er namelijk aan en ik had geen zin om onvoldoendes te halen. 

Het ging goed met mij, ik had leuke vriendinnen gemaakt in de klas en met mijn cijfers ging het ook goed, voor even was ik hem vergeten. Mijn ouders waren trots op mij, ja het vwo is niet makkelijk! 

Het was bijna kerstvakantie, de laatste week school en dan lekker twee weken genieten van de feestdagen. Het laatste lesuur ging niet door omdat ons docent ziek was, wat waren we blij! Ik wilde naar huis gaan maar mijn vriendinnen drongen aan om naar het winkelcentrum te gaan in de buurt van onze school om patat te gaan eten. Ik dacht achja.. mijn ouders denken toch dat ik les heb en ik verdien wel een lekker patatje. 

Aangekomen bij de patatzaak gingen we met z'n drieën lekker binnen zitten. Ons patat kwam en we kletste nog wat, het was heel gezellig totdat hij binnenkwam... en hij was niet alleen, hij liep hand in hand met een prachtig mooi meisje.. 

Ik was in shock en kon mijn tranen met moeite bedwingen. Ik stond op en zei tegen mijn vriendinnen dat ik echt snel naar huis moest omdat ik een afspraak had die ik was vergeten. Ik liep de patatzaak uit en ons ogen kruiste elkaar, hij leek te schrikken toen hij mij zag. Ik liep snel naar buiten in de hoop dat mijn vriendinnen niks hadden gemerkt, de tranen kwamen..  

Ik keek nog een paar keer achterom om te kijken of hij mij achterna was gekomen, helaas niet.. Ik voelde me op dat moment zo dom en zo eenzaam.. Al die tijd had ik gedacht dat hij ook van mij hield en nu zat hij met een ander meisje patat te eten. En het ergste was dat ze zoveel keer mooier dan mij is.. 

Ik was bijna thuis, ik veegde mijn tranen af in de hoop dat mijn ouders niet zouden merken dat ik gehuild had. Ik opende de deur en gelukkig waren mijn ouders niet thuis.. Ik liep naar boven, ik zag steeds het beeld voor me, het maakte mij boos en ik besloot om hetzelfde te doen als hem, vergeten..

WORDT VERVOLGD....

's avatar
7 jaar geleden

Wat knap, en alles zo stiekem... Respect hoor

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Dianaalhadidi?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.