Snap
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • zwanger
  • voeding
  • beha
  • bh
  • voedingsbh

De 3D light BH: een ware bestseller!

Wat wij hadden verwacht is gebeurd! De 3D light BH van Cache Coeur is de BESTSELLER geworden. Het is de voedingsbeha van nu. Veel moeders zijn razend enthousiast over dit model. Lees verder waarover deze bh allemaal beschikt en er gaat een wereld voor je open.

De bh beschikt over uniek materiaal, ‘’spacer’’ genaamd. De stof sluit dankzij het stretchy karakter erg goed aan om de borst. De cups voelen licht aan en hebben een wat dikkere voorgevormde stoflaag. Deze bh is dè uitvinding als je je kindje vaak de borst moet geven, dit dankzij de praktische magneet sluiting. De cups kun je omslaan zo vaak als je wilt. De bh raakt niet uit model of versleten door het ademende materiaal.

De bh is niet alleen praktisch maar ziet er ook chique uit. Het heeft een prachtige diepe decolleté met een zilveren belijning en tussen de borsten zijn strassteentjes verwerkt. Dit geeft de bh een extra touch. Daarnaast heeft de bh geen naden waardoor deze onzichtbaar is onder de kleding.

De bh heeft ook een bijpassende shorty en slip. Elke vrouw vindt het niet mooi als er na het uitkleden striemen op het lichaam staan van het ondergoed. Bij deze shorty en slip hoef je je daar geen zorgen over te maken. De shorty en slip voelen als een tweede huid, ze sluiten prachtig aan op het been en de stof is licht elastisch. Wij van mamaplaats zijn erg enthousiast over de bh, hopelijk bent u dat straks ook.

De bh is beschikbaar in de kleuren: Zwart, Violine en in het elegante Ivoorwit. Prijs bh: 49,95 Prijs Shorty/slip: 17,95

Klik hier voor nog meer informatie & bestel!

 

12 jaar geleden

Dit lijkt mij ook perfect. De stof ziet er ook uit alsof het heerlijk moet zitten. Doen!

12 jaar geleden

Ik ga er gelijk één bestellen! Ziet er super uit, mooie kleuren ook!

12 jaar geleden

Geweldige BH! Tijdens mijn borstvoedingsperiode heel veel aan gehad! Had er eerst 1tje gekocht om te proberen, maar al na een week heb ik nummer 2 en 3 ook aangeschaft. Dit maakt borstvoeding geven zoveel makkelijker!