Snap
  • Zwanger

De 20-weken-echo kriebels!!

De 20 weken echo is om de hoek, samen met de zenuwen. Hoe hebben jullie dit ervaren?

Aankomende woensdag hebben we de 20 weken echo. Zenuwachtig? Dat is nog zacht uitgedrukt..

Na de 16 weken echo waren we erg positief, alles zag er mooi uit en was er niks om je druk over te maken. Maar na toch even op internet te hebben gekeken naar de ervaringen van andere (domste fout ooit!!) werd ik in 1 keer weer onzeker. Iedereen om me heen zegt joh maak je niet zo druk, zit allemaal wel goed. Makkelijker gezegd dan gedaan! 

Het is natuurlijk hopen op het beste en van het beste uitgaan!! Maar ik vroeg me toch af of er andere waren die deze zenuwen ook hebben/hadden. En hoe zij uiteindelijk de 20 weken echo hebben ervaren.. 

9 jaar geleden

Een heleeeeeee late reactie maar mijn mama gevoel had gelijk. Alles is goed met ons meisje!!

9 jaar geleden

Heel erg bedankt voor jullie reacties! En je hebt gelijk Natascha, mijn mama-gevoel zegt dat het allemaal goed komt & daar moet ik ook gewoon van hit gaan! Morgen moeten we er vroeg bij zijn en dan laat ik jullie zeker even weten hoe het is gegaan! X-

9 jaar geleden

Ik vond het ook best spannend, maar het scheelt al heel veel als je niet al die nare verhalen op internet leest inderdaad. Heel veel succes morgen en we horen graag hoe het is gegaan!

9 jaar geleden

Dat is inderdaad de eerste echte spannende echo na de twaalf weken ik zocht afleiding soms hielp het en soms niet luister ook naar je mama gevoel die weet gewoon dat alles goed is met jouw kindje Op internet is altijd heel erg maar de meeste kindjes zijn gewoon gezond Groetjes natascha