Snap

De 20 weken echo!!

De weken tussen de eerste echo en de 20 weken echo zijn met ups en downs!

ik voel mij nog steeds beroerd! Iedere dag moet ik overgeven en ben zo moe! Mijn man is heel wisselvallig, hij wil ons kindje nog steeds niet. Hij wilde nog geen kinderen maar al helemaal niet met mij! Hij maakt vaak opmerkingen dat hij nooit met mij had moeten trouwen. Ondertussen doet hij wel veel voor mij! Omdat ik zo beroerd ben gaat hij vaak na zijn werk nog boodschappen doen en kookt hij ook voor ons! Hij helpt ook veel in t huishouden als hij merkt dat ik het even niet red.

Eindelijk is het dan zover: de 20 weken echo! Mijn man wil een meisje nu ik toch zwanger ben hoopt ie dat t een meisje is hij zegt ook dat als t een jongen word hij niet bij ons wil blijven. Of hij dit ook echt meent weet ik niet! 

Gelukkig is alles goed met de baby en krijgen wij een meisje!! We hebben na de echo gelijk wat roze kleertjes gehaald! Ik hoop zo dat mijn man nu ook wat meer kan genieten nu hij weet dat hij een dochter krijgt!

6 jaar geleden

pijnlijk verhaal joh... in deze tijd kan je alle support gebruiken en zeker van je man. hij maakt nare opmerkingen...ik hoop dat jullie samen een weg vinden en kunnen genieten van dit nieuwe leven, jongen of meisje...

6 jaar geleden

denk hij nou echt dat hij met een voorwaarde het geslacht kan bepalen??? echt rare reactie Wat zal jij het vaak moeilijk hebben met hem

6 jaar geleden

Wat een rare reactie xxx