Snap
  • Zwanger
  • Baby3
  • augustus2021

De 1ste echo!

Op maandag 21 december om 14:30 is het zover... Onze eerste echo van spruit nummertje 3.

 Ik merk aan mezelf dat ik toch wel zenuwachtig ben. Waarom? Je hoopt natuurlijk dat alles goed is met dat kleine mensje in je buik en dat het hartje  klopt. Niemand heeft helaas garanties in het leven dus met een wondertje zoals deze ook niet. 

Het loopt een beetje uit en om 15:00 mogen we dan ein-de-lijk naar binnen! Spannend! . We mogen plaats nemen op de stoel en vertellen hoe het met mij gaat en hoe ik me voel. Prima, nergens last van! Wederom niet hihi.. Dan is het eindelijk zover! Het mogen liggen op het bankje om de 1ste echo van de kleine spruit te mogen bewonderen. 

Meteen is hij/zij in beeld! 1,8 cm en volgens de telling precies 8 weken. Ook het hartje klopt! Gelukkig! Hij/zij groeit goed en ik merk dat ik intens gelukkig van binnen ben. De foto's worden uitgeprint en mijn bloeddruk wordt nog even gemeten. 

Naar de echo meteen naar huis, daar wachten de kindjes op ons samen met oma José. Oma heeft al een aantal keren gevraagd waar we heen moesten maar ik zei alleen maar owh even wat doen. Gelukkig dat deze oma niet verder vraagt! Want wat moest ik dan vertellen?! 

Eenmaal thuis aangekomen, rennen de kindjes op ons af. Altijd fijn om zo begroet te worden! We hebben in de auto besproken om het vandaag aan oma te vertellen. Dus ik geef oma een kerstkaart met daarin de tekst: Fenne, Neya, Sander, Kelly & baby nummer 3 augustus 2021!

Huh?! Was meteen haar reactie, een brede glimlach op haar gezicht en voor het eerst sinds maart krijgen we beide een knuffel met een felicitatie :) oma is blij! De foto's van de echo worden uit de tas gehaald en we bekijken ze samen, genietend.