Snap
  • Zwanger

Daten deel 2 - hij lijkt perfect!

Weg bij mijn ex, hij wilde geen kinderen en ik kan daar niet mee leven. Nu een aantal maanden verder ben ik aan het daten geslagen.

Opzoek naar een grote liefde mét kinderwens! Na een mislukte tinderdate volgde afgelopen week een andere date. Dit keer niet via Tinder maar via via.. 

Een blinddate!

Wel op een foto had ik hem al eens gezien en uiteraard een uitgebreid google-onderzoek gedaan voordat we elkaar in het echt zouden zien. Bij een café in de buurt afgesproken iets te drinken, lekker vrijblijvend. Maar wel op een donderdagavond. Want mocht het gezellig zijn, is er nog mogelijkheid om op stap te gaan. 

De date was geslaagd: een best knappe, lieve man. Goede baan en ik kwam er al snel achter dat hij, als hij de ware gevonden heeft, niets liever wil dan samenwonen, trouwen en een gezin stichten! 

Klinkt perfect... Ook ken ik hem via via en dat betekent dat een deel van onze vrienden overlapt. Ook handig. Maar ik mis één dingetje: kriebels in mijn buik.

Sh*t, dat is ook best belangrijk!

Mijn whatsapp staat al vol met berichten van hem, hij wil een nieuwe date! What to do? 

's avatar
7 jaar geleden

Goed dat je eraan denkt dat de vlinders ook belangrijk zijn. Niet nu settelen voor iemand omdat die simpewel weg wel kinderen wil, want je moet óók van je toekomstige man houden hoor! Dat gezegd hebbende, waarom zou je niet een tweede date plannen? Je hoeft toch niet direct met hem te trouwen? Ik vond mijn man direct heel leuk, maar had na een paar weken ook wel wat twijfels. Inmiddels ben ik er na 4 jaar toch echt 100% van overtuigd dat hij de liefde van mijn leven is. Als we álles al van te voren zouden weten zou het leven een stuk simpeler én saaier zijn. Wees realistisch: als het écht niet klikt, dan is dat ook prima. En blijft het bij 2 dates.

's avatar
7 jaar geleden

Zeg nooit nooit! Ik vond mijn man de eerste keer dat ik hem zag (ok en keer 2 en 3) ronduit een hork!!!! En nu alweer 8 jaar gelukkig en 2 zoons rijker.... maar als hij op je over gaat komen als een wanhopige zoeker, tja....

's avatar
7 jaar geleden

Bij mij heeft het best een tijd geduurd voor ik echte kriebels kreeg bij mijn man. Ga ervoor maar wees wel eerlijk tegen hem.. Je wilt kijken hoe het gaat lopen. Spannend!

's avatar
7 jaar geleden

Ik zou het zeker nog eens over doen.. Het was toch gezellig? Misschien sta je er nu ontspannender in en komt de vonk vanzelf;)

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Rozanna Locowahata?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.