Snap
  • Zwanger

Dag roze wolk !!! Hallo DONDERWOLK !!!

Na 4 dagen ging de telefoon... en ja hoor t is werkelijk ongelofelijk... en Nu???

Na 4 dagen ging de telefoon... en ja hoor t is werkelijk ongelofelijk... en Nu???

Met de verloskundige, ik heb je bloeduitslagen binnen en t spijt me meid... je bent Rhesus positief getest.. en nu?????? We maken nu voor volgende week een afspraak 2 dagen ervoor doen we bloedprikken en dan kunnen we gelijk alles uitleggen en daarbij kijken of de antistoffen gestegen zijn ten opzichte van deze week... oja oke prima! En ik hang op... Dit geloof je toch zeker zelf niet.... en nu? 

Ik snap er niks van RHESUS,ANTISTOFFEN,BLOEDTESTEN???

T komt niet veel voor dus dan zal t wel niet erg zijn... welke variant ??want had namelijk al 1000 keer tegen mezelf gezegd dat ik niet op google moest gaan kijken maar helaas...niet gelukt voor 1 zijn der medicijnen en die andere niet.... t enige wat ik zag staan bij de zoekopdrachten waren Bloedtransfusies,in buik buiten buik,vroeg halen,lampen,geel kind, wat een vreselijke hel is dit toch? 

En nu moet ik serieus een hele week gaan zitten wachten wat voor rampsenario er boven mijn hoofd hangt... 

Hoe leg je dit mensen uit... nou ik kan je zeggen NIET ze zijn allemaal stuk voor stuk dokter andez en denken serieus dat je op al die goedbedoelde reacties zit te wachten! Nou ik kan je zeggen die wil je echt niet horen want jou Donkere wolk hangt toch echt boven je hoofd...Dag Roze wolk... hallo Donderwolk!

En t ergste van alles 't is nog goed bedoelt ook...

De volgende afspraak zat ik natuurlijk niet alleen bij DE afspraak saampjes in doodsangst in de wachtruimte...niet uitgesproken naar elkaar maar je denkt toch 1 ding... gaat ze dood? Ga ik...?

6 jaar geleden

Dankjewel super lief zal er nog 1 online zetten!

6 jaar geleden

echt vervelend, dikke 'knuffel en ik zal je volgen ben beniuwd hoe je dit doorstana hbt

6 jaar geleden

Klaar ;-) maar vond/vind t fijn om t op te schrijven of beter gezegd van me af te schrijven :-) maar je hebt gelijk ben alleen iemand die dat niet doet... en helaas netjes afwacht wat er komen gaat.. . Niet de makkelijkste weg kan ik je zeggen..

6 jaar geleden

ik weet wel als je vragen hebt dat stress oplevert en als je eerst telefoontje had gedaan konden ze misschien eerder tijd maken. Speelt dit nu of ben je verder?