Snap
  • Zwanger

Dag relatie, hallo onzekere toekomst.

Het roer om na 14 jaar. Dag relatie lange relatie hallo onzekere toekomst.

Ik zat in een hele lange relatie, 14 jaar waren we samen. We woonde samen en ik vond het tijd voor de volgende stap. Ik wilde graag trouwen en kinderen. Mijn toen huidige partner vond het allemaal maar onzin en voelde hier niets voor. 

Ik voelde me niet gehoord en liep met mijn ziel onder mijn arm. 

Na aan aantal maanden kwam ik erachter dat hij er een andere relatie op nahield. Hij vertelde met een vriend te gaan nachtvissen. Ik kwam er per toeval achter dat hij een hotel overnachting had met haar.

Ik had hem al een geruime tijd de kans gegeven om aan het idee te wennen, dat ik verder wilde. Hij wilde dit niet en hield een relatie erop na met een ander. 

Ik ben in dezelfde periode een andere man leren kennen. We hadden gelijk een klik. Ik had nog geen idee of er een toekomst in zat voor ons. 

Desondanks heb ik besloten om mijn toen huidige relatie te beëindigen na 14 jaar. Het was een hele stap mijn omgeving snapte er helemaal niets van. Ik werd voor gek verklaart.

7 jaar geleden

Soms is een nieuwe stap juist wat je nodig hebt :) ga zo door! ????