Snap
  • Zwanger

Dag ledikantje! Dag, dag commode!

De tijd is gekomen dat de babykamer weggaat. Maar ohjee, was dat wel verstandig?

Voor onze oudste zoon hadden we een prachtige, dure kinderkamer gekocht. Met alles erop en eraan. Wat stond het allemaal mooi in de babykamer. Na drie kindjes waren de meubels nog prachtig en zeer geschikt om nog een paar kindjes van te laten genieten. Alleen niet meer bij ons! Drie kindjes is een heel mooi aantal. We zijn compleet. Het toeval wilde dat mijn broer en schoonzus in verwachting waren. Zo konden we de spulletjes mooi aan hun geven. En nee, we wilden er echt niks voor te hebben. We waren ontzettend blij dat de meubels bij zulke lieve mensen in goede handen terecht kwamen.

Dus zij kwamen voorrijden met een bestelbusje om alles in te laden. Ik mocht niet helpen met tillen want ik was nog herstellende van de operatie. Mijn man en broer werkten zich in het zweet en mijn zwangere schoonzus en ik zaten heerlijk te theeleuten. Wat vervelend :-). We hadden het erover dat er bij ons een fase werd afgesloten en bij hen zou dit net gaan beginnen. Met een vleugje nostalgie, maar meer met een blik op de toekomst gericht, zwaaide ik de babykamer uit. Onze dochter was nog iets te jong voor het grote bed dus we konden gelukkig nog even het ledikantje lenen dat bij mijn ouders stond.

Precies een week later od zaterdag vierde mijn andere zus de verjaardag van haar dochters. Zij was hoogzwanger en haar kinderwagen had het net begeven. Zij mocht onze kinderwagen met alle toebehoren wel hebben. Wij hadden hem toch niet meer nodig! Dus daar ging ook onze kinderwagen. Weer een vleugje nostalgie, maar blij dat zij hem goed kon gebruiken. Een hele dag later kon ik toch echt niet meer negeren dat er iets met mij was... die misselijkheid en die zeer lichte bloeding die maar niet erger werd moest toch iets te betekenen hebben.

En jawel, op die zondag na de verjaardag wees de test ons op de zwangerschap. We hoeven de spullen uiteraard niet terug. We zijn blij dat het in hoede handen terecht is gekomen. Maar ik ben nog nooit zo blij geweest met marktplaats! Inmiddels hebben we mooie meubels voor een prikkie gescoord. Mijn man moet ze alleen nog even schilderen. Heeft hij nog maar 2 maanden voor... hoezo nesteldrang? Van mijn broer en schoonzus mogen we nu een heel mooi cadeau uitzoeken. We weten al wat het cadeau wordt maar er zijn zoveel soorten en maten... in mijn volgende blog hoop ik dat jullie ons kunnen helpen om te kiezen!

7 jaar geleden

Wij hebben via marktplaats een super mooie en nette babykamer gekocht voor €300,-. Zat nauwelijks een krasje op en was toch gebruikt voor 2 kindjes. Gewoon goed zoeken of wij hadden gewoon geluk. Matrasje, beddengoed etc hebben we wel nieuw aangeschaft. Wandelwagen ook 2e hands en maxicosi dan weer wel nieuw. Klamboe, Box, Badset en wipstoel ook kunnen vinden via Markplaats. Daardoor flink kunnen besparen en toch een mooie babyuitzet.

7 jaar geleden

Ja dat herken ik wel. Het ledikantje dat wij van marktplaats hebben gekocht was heel goedkoop maar de plank waar het matras op moet was kapot. Gelukkig heb ik een handige man die een nieuwe plank wel op maat kan zagen. Moet ie het alleen nog wel even doen. Oei, daar gaat de nesteldrang weer :-)!

7 jaar geleden

marktplaats kan je veel vinden, hebben wij ook veel gedaan en doen we nog steeds. alleen mijn man wilde het ledikantje toch nieuw, hij is bij 2 adressen voor marktplaats geweest en die bedden waren niet zoals advertentie.