Snap
  • Zwanger
  • #MiskraamVerwerken

Controle echo

Eierstokken

Vandaag nacontrole gehad na het gebruik van de cytotec van het weekend. Goed nieuws... Er was nog een minimaal iets te zien. Zeker geen restje. Meer iets wat bij een volgende menstruatie eruit gaat. Gelijk gevraagd of de gynaecoloog ook even naar mijn eierstokken kon kijken. Ze gaf aan dat dit routine is en dat ze daar naar gaat kijken. 

Vervolgens bij het bekijken van mijn eierstokken werd ze heel enthousiast. Volgens haar ben ik zeer vruchtbaar. 11 eitjes aan de rechterkant en 10 aan de linkerkant. Eentje was zelfs al aan het groeien. Al zal die waarschijnlijk te vroeg komen omdat het baarmoederslijmvlies nog niet dik genoeg is. Ik had eierstokken van een 25 jarige... En ik mag gelukkig alles weer doen. 

Dit was het eerste goede nieuws voor mij sinds tijden. Hopelijk ga ik mij ook iets beter voelen. Ik heb net twee dagen weer een paar uur gewerkt. Ik voel mijzelf zo een aansteller maar na die paar uur ben ik uitgeblust fb heb ik hoofdpijn. Ik wil zo graag weer terug naar normaal. Ik herken dit ook niet bij mijzelf. Normaal ga ik na een tegenslag al snel weer aan de slag. En werk ik het eruit. Maar nu... Ik weet het soms even niet.