Snap
  • Zwanger
  • tips
  • huisarts
  • donor

Contact met Donor

Afgelopen week heb ik een afspraak gehad met een donor. Het gesprek verliep op zich wel goed, maar kreeg toch een mailtje dat hij liever niet met me verder ging. De reden was dat ik niet robuust genoeg overkwam en geen complexheid uitstraalde! Ik had al zo´n vermoeden dat dit niet doorging. Wat ik nu ga doen, is de boel even laten rusten en binnenkort maar een gesprekje aangaan met mijn huisarts. Aangezien ik alles met haar kan bespreken zal ze vast wel tips ofzo hebben.

Ik zou zeggen: volgende keer beter! Dit is een kleine update voor degene die de vorige blogs hebben gelezen ;)

11 jaar geleden

47 jaar is iets te oud om als mannelijke donor verder te gaan. dan heb je meer kansen op miskramen tamara. en vreemd dat een donor jou afwijst terwijl hij een zaaddonor is!!! hij heeft niets te willen, dan had hij niet moeten reageren. ik heb een zaaddonor en daar een kindje van. maar hij heeft niets te vertellen over of ik wel ahum.... robuust genoeg zou zijn om een kind op te voeden. een zaaddonor is een zaaddonor. tenzij hij een rol met een liefdevolle band naar het kind wilt vervullen. het enige wat belangrijk is, heeft de zaaddonor geen SOA en andere ziekten. zijn zijn papieren recent!!!! heel belangrijk zijn het geen valse papieren daarom zijn paspoort of ID kaart. jij spuit zijn zaad in dus daar moet je op letten een zieke mama of een ziek kindje daar heb je niks aan! en tja een beetje karakter en uiterlijkheden zijn van belang. maar je kindje krijgt ondanks de genen van beide ouders toch ook een eigen karakter. en uiterlijk zal het ook eigen zijn! in ieder geval succes. mannen tot 35 jaar zijn het vruchtbaarst dat is wel iets wat je moet onthouden vooral als je al zelf wat ouder bent. sneller kansen op miskramen. en wanneer je naar een kliniek gaat wijst dat vanzelf uit! succes meid dat je volgend jaar een prachtkind op de wereld hebt gezet.

11 jaar geleden

ben een man 47 jaar en zal je denken zowat Ben een vrij man en ik droom nog steeds van kinderen en snap dat je graag je wens in vervulling wil laten gaan. Misschien kan ik je helpen en paar testen en onderzoeken laten doen en je helpen met je zwangerschap hoor het wel njm

11 jaar geleden

OOh jeetje wat sneu:( Hoop dat je snel een geschikte donor vindt! Sterkte en geef de moed niet op!

11 jaar geleden

oh wat jammer. Ik heb je andere blogs niet gelezen, maar dat ga ik zeer zeker doen. Ik vind het heel jammer voor je en ik hoop dat t goed komt. Als ik je blogs gelezen heb (en dus meer weet) zal ik ws nog wel reageren. Maar voov nu: sterkte!!!