Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Budget geboortekaartjes?

Normaal blog ik over mijn werk als vormgever en de strubbelingen die ik daarbij ondervind, Dit keer wil ik het eens heel ergens anders over hebben! Echt een blog voor crisistijd!! Ik verkoop in mijn webshop Boefjespost Geboortekaartjes mijn zelfontworpen geboortekaartjes. Ik vind dit heerlijk om te doen, het is een mooie herinnering voor later!

Ik krijg helaas ook vaak de opmerking dat geboortekaartjes zo duur zijn! In het algemeen, niet specifiek bij mij. Zeker als je een origineel geboortekaartje wilt, dan kan dat best prijzig zijn inderdaad.

Als kleine zelfstandige aanbieder heb ik natuurlijk best veel kosten. Vooral het laten drukken/printen van de kaarten is duur. Mijn prijzen zijn incl. enveloppen en verzenden, wat natuurlijk ook geld kost. En dan moet ik ook nog 21% btw betalen! En je wilt er ook nog wat aan verdienen! Als mensen dit weten, snappen ze de prijzen vaak wel!

Maar het feit blijft dat we in crisistijd leven en veel mensen minder geld te besteden hebben.

Nu loop ik al een tijdje met het idee om een 'budgetlijn' aan te gaan bieden. Een iets kleiner, enkel geboortekaartje. Hierbij worden alle kosten behoorlijk gedrukt en kan het dus goedkoper aangeboden worden.

Ik heb dit idee al hier en daar geopperd en er wordt positief op gereageerd! Ik ben daarom ook erg benieuwd wat jullie van dit idee vinden!!

UPDATE: Inmiddels is de budget geboortekaartjeslijn doorgevoerd! Al veel positieve reacties gehad en inmiddels ook al de eerste bestellingen binnen! :-)

http://www.boefjespost.nl/c-2011290/budget-geboortekaartje

www.boefjespost.nl

 

10 jaar geleden

ik vindt het echt wel een mooi idee..!! het is idd zo dat geboorte kaartjes duur zijn hierdoor hebben wij ook echt gekeken wie we wel nog een kaartje stuurden en wie niet en de mensen die geen kaartje hebben gehad konden het dan wel uit de krant halen zo hebben wij de kosten flink gedrukt.Maar ik kan me voorstellen dat mensen met een echt klein budget erg blij zijn met je idee want ook dan wil je gewoon een mooi kaartje sturen want iedereen is toch trots als de kleine geboren is :D

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Wat ik zo om mij heen hoor, is er denk ik ook wel een markt voor. Ik blijf natuurlijk ook gewoon de vierkante, dubbele kaarten aanbieden!

10 jaar geleden

Bedankt voor je compliment! Een enkel kaartje kun je inderdaad niet goed neerzetten, maar voor mensen die niet veel te besteden hebben kan het een uitkomst zijn, omdat de kosten zoveel lager liggen. En deze mensen zijn juist mijn doelgroep!

10 jaar geleden

Dan wordt het best prijzig idd! Mensen die niet zoveel te besteden hebben kunnen dat niet betalen, maar willen wel een mooi kaartje. Voor die mensen wil ik dit doen.