Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Boeken

Ik ben 9 maanden geleden begonnen met het bijhouden van het 9 maanden dagboek van Pauline Ouds. Ik vind haar boeken ontzettend leuk en ik vind het ook heel leuk om als herinnering aan mijn kinderen mee te geven en tevens vind ik het ook heel leuk om erin te schrijven. Mijn moeder heeft zelf ook heel veel geschreven tijdens haar zwangerschap en daarna. En ik vind het heel leuk om te lezen wat ze over mij heeft geschreven en hoe ze alles heeft ervaren. En zeker als je zelf mama bent en wordt is het heel leuk om dit over jezelf terug te lezen.

Voor mijn oudste dochter heb ik ook het 9 maanden dagboek bijgehouden en tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik ook het 9 maanden dagboek bijgehouden.

Daarna heb ik haar boeken mijn eerste jaar en mijn opgroeiboek van 1 tot en met 4 jaar bijgehouden.

Haar kraambezoekboek vind ik ook een leuk boek.

Vandaag heb ik het kraambezoek besteld van Pauline Ouds als ons tweede kindje wordt geboren. Ik vind het leuk om te zien wat ze van kindje vinden en wat ze ons kindje straks gaan toewensen. Tevens is ook het leuk voor later.

Je hebt ook diverse boeken andere boeken van schrijvers om je ervaringen te noteren als moeder en om later in terug te kijken.

Zijn er meer moeders die ook dagboeken bijhouden tijdens de zwangerschap? En gebruiken jullie ook de boeken van Pauline Ouds? Of juist andere leuke boeken? Ik lees graag jullie reacties