Snap

Blog #31, vandaag is rood...

Juni 2016 – Vandaag is rood de kleur van…. Tsja… Een mooie kleur? Een liefdevolle kleur? Een stomme kleur?

Deze week is eigenlijk een kopie van vorige week. Erg moe, veel slapen, zelfs mij een middag ziek gemeld. Ik kon echt niet meer!

Om terug te komen op de titel van dit blog: Vandaag is rood. Zoals Marco Borsato zingt: Vandaag is rood de kleur van de liefde tussen jou en mij! Rood de kleur van de liefde… Eigenlijk houd ik best van rood als ik erover nadenk. Ik houd van mijn liefde en er zijn weinig rode dingen die ik niet lekker vind. We hebben zelfs rode eetkamerstoelen en rode kussens op de bank. Maar elke maand heeft de kleur rood ook een andere betekenis. Namelijk dat de inseminatie weer niet succesvol is geweest. Dat is elke keer maar weer een confrontatie waar je u tegen zegt. Hoe positief we ook waren de afgelopen weken, het heeft niets geholpen. Het rood is deze maand weer gekomen en wel vandaag (vrijdag). De ochtend begon al met buikpijn en deze werd steeds heftiger. Toen wist ik het eigenlijk al, maar na een toiletbezoek was het bewijs daar. Alles was zo goed: een mooi ei bij mij en Felix had een prima potje ingeleverd. Pffff……. Wanneer gaat het wel lukken? Meteen het ziekenhuis gebeld. Mocht eigenlijk niet, want je kan je aanmelden voor een nieuwe ronde IUI tot 11.30 uur en anders weer de volgende dag. Omdat het weekend er tussen zit en maandag alweer dag 4 zou zijn van mijn cyclus, heb ik toch maar gebeld. De verpleegkundige zei meteen dat we de enige waren vandaag, dus dat ze daar niet eerst over in overleg hoeft te gaan. Hoppakee, gelijk de eerste echo ingepland! Deze ronde wordt best spannend, want het is onze laatste IUI… Go ei! Go zwemmers! Go Clomid!

Hopelijk geldt het gezegde: last, but not least!

Liefs,

Maaike

7 jaar geleden

Ik weet wel dat stress een grote factor is om zwanger te raken, met name stress om zwanger raken. Wij raakten ook laat zwanger vd eerste, ik was er dag en nacht mee bezig, ovulatie bijhouden alles geprobeerd, ook wij gingen de molen bijna in.. tot ik me besefte dat druk maken geen zin had en niet goed was. Ik legde het naast me neer en dacht ach ik zie vanzelf wel wanneer het komt..vlak daarna was het raak. Ook met de tweede en derde meteen raak puur omdat ik me er niet meer druk om maak. Pas dan is je lichaam er klaar voor! Tenzij je een ander medisch probleem hebt natuurlijk! Ik hoop dat je het een beetje naast je neer legt. Vrienden van mij waren al 5 jaar bezig, ze gaven de moed op. Ze gingen op vakantie om even te ontspannen, na de vakantie had ze een positieve test in handen. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar probeer er niet dag en nacht mee bezig te zijn wil ik zeggen. ik hoop dat jullie snel zwanger mogen zijn!

7 jaar geleden

Ik blijf voor jullie duimen en hopen!

7 jaar geleden

Balen zeg! Veel succes de volgende keer!

7 jaar geleden

Ik had zo gehoopt dat het voor jullie deze ronde raak zou zijn! Wat ontzettend balen zeg. Ik ga heel hard duimen voor de laatste ronde voor jullie. X