Snap
  • Zwanger

Blog #27, het nieuwe plan...

April 2016 – Een nieuw plan en maar weer wachten. Hoe gaat ons dat lukken?

Zo, weer een week verder. De eerste week met wachten en uitvoeren van het nieuwe plan. De onthouding lijkt nog het lastigste stuk :). Verder doet mijn lijf, zoals altijd, wat hij graag doet: mij dwars zitten. Ik dacht dat mijn pijnlijke boezem, opgezette en met vlagen zere buik en een humeur waar niet echt een pijl op te trekken is, veroorzaakt werd door de Ovitrelle-spuit die de ei-sprong moet forceren. Nou niet dus, ook zonder die spuit heb ik al deze klachten. Voordat ik aan de hormonen ging, had ik nooit deze klachten tijdens het wachten op een ongesteldheid. Weer een nieuw gegeven… Dan maar hopen dat het ergens goed voor is aan het eind van de rit!

Verder zijn er eigenlijk weinig bijzonderheden te melden. Dat wachten maakt het een beetje saai. Daarom maar gestart met een nieuwe hobby. Nou, gestart gestart, dat is misschien een groot woord. Dat kan ik pas zeggen als ik het ook echt volhoud :). Afgelopen weekend sinds tijden weer eens een appeltaartje en een cake gebakken. In een mini-vierkante-springvorm een laagje cakebeslag, appels en weer een laagje cakebeslag. En bakken maar! Voor de cake was ik weer eens op zoek naar iets anders. Op de site van Oh my pie! eenbijzondere appelcake gevonden. Ik volg haar al een tijdje op Instagram en zij maakt toch van die bijzondere heerlijkheden en ik mag zeggen, hij was goed gelukt!

Voor dit weekend weer een ingrediënt aan Felix gevraagd dat in mijn baksel moet zitten. Kersen was het antwoord. Terwijl ik dit schrijf, staat er een kersenclafoutis in de oven. Hopen dat hij lukt, de springvorm liep een beetje leeg :). Zo eigenwijs als ik ben, heb ik hem gemaakt in een springvorm terwijl in het recept een ovenschaal staat.

Hopelijk helpen mijn baksels ons door de wachttijd heen. Wordt vervolgd…

Liefs,

Maaike

7 jaar geleden

Oh hihi!! Geniet van jullie vakantie!! Ben benieuwd naar a.s zaterdag!

Lieve volgers, Na een aantal vragen waar de blogs nou blijven, hier toch even een berichtje van ons vakantieadres :). Omdat wij heerlijk op vakantie zijn even geen blogs. Aanstaande zaterdag zal er weer een blog zijn en praat ik jullie bij over de afgelopen weken. Liefs, Maaike

7 jaar geleden

Hoi Maaike. Hoe gaat het met je/jullie? Heb ik iets gemist of is dit.inderdaad de.laatste blog die je hebt geschreven? Ben heel erg benieuwd. Liefs.

7 jaar geleden

Hoe is het met je? Geen nieuwe blog deze week? Nog lekkere dingen gebakken?